Sosyal medya hacklemeyi bilen içeriye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler öncelikle iyi günler sosyal medya instagram hacklemeyi bilen bi kardeşim yardım edebilir mi yani scrip yada düşürmeden başka bi yöntem ile hacklemeyi bilen bi kardeşim yardım ederse sevinirim :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bulman imkansız diyebilirim hacklemek o kadar kolay deil hatta imkansız diye bilirsin

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yapabilenler varmışta yardım eden yok bu forumdan kardeşlerim yardım ederler diye düşünmüştüm

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yapabilenler varmışta yardım eden yok bu forumdan kardeşlerim yardım ederler diye düşünmüştüm
Mavi Tik İle Çalabilirsin Fakat Bu Yöntem Türk Kullanıcılarda Denememeni Tavsiye Ederim Çünkü Hakkında Şikayette Bulunup Hapse Girebilirsin.Dersenki Yabancılar Yapmazmı Tabikide Peşini Bırakmazlar Bazıları Fakat Onlarda 500k Hespalardır Genellikle Fake Mail İle Bir Çok Hesap Çalabilirsin.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mavi Tik İle Çalabilirsin Fakat Bu Yöntem Türk Kullanıcılarda Denememeni Tavsiye Ederim Çünkü Hakkında Şikayette Bulunup Hapse Girebilirsin.Dersenki Yabancılar Yapmazmı Tabikide Peşini Bırakmazlar Bazıları Fakat Onlarda 500k Hespalardır Genellikle Fake Mail İle Bir Çok Hesap Çalabilirsin.
Kardeşim sen özele gelebilirmisin mavi tik nasıl oluyor

İçimde ölen biri var.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Sosyal medya hesaplarını çalamak bile artık suç oldu yanaşmayın derim :D

Gerçekçi ol imkansızı iste
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeş bide ona link atıyon o linke bastığında şifresini fln girerse çalıyosun ama o şifreyi girmesi lzım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...