İlk denediğim şey bu oldu zaten.internetini kapatıp açmayı dene istersen
I tried, unfortunately it didn't work.Hmm maybe the browser is problem, first time seeing someone having that problem. Clear browser or unistall/install.
Aradım ve oyunlarda HTTP sorunu ile karşılaştığımı söyledim, onlar da bana: "Modeminizi kapatıp açın, şunu yapın vs bende bilgisayardan modeminizi yeniliyorum" gibi şeyler söyledi fakat bir işe yaramadı, TürkTelekom çok kötü gerçekten. Sorun sadece sosyal medyada değil oyunlarda da sorun yaşıyorum.hata kodun nedir söyleyebilir misin? ve en mantıklısı müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alman
İnternet hızım ile ilgili bir problemim yok stabil.Hocam internet hızınız nasıl ?
İnternet hızım ile ilgili bir problemim yok stabil.Hocam internet hızınız nasıl ?
Bilgisayar ile ilgili problem olabilir mi farklı cihazdan denediniz miAradım ve oyunlarda HTTP sorunu ile karşılaştığımı söyledim, onlar da bana: "Modeminizi kapatıp açın, şunu yapın vs bende bilgisayardan modeminizi yeniliyorum" gibi şeyler söyledi fakat bir işe yaramadı, TürkTelekom çok kötü gerçekten. Sorun sadece sosyal medyada değil oyunlarda da sorun yaşıyorum.
İnternet hızım ile ilgili bir problemim yok stabil.
İnternet hızım ile ilgili bir problemim yok stabil.
Evet sorun çok büyük bir ihtimal pc ile alakalı telefondan oyun oynayabiliyor ve sosyal medyaya girebiliyorum. nasıl düzeltebilirim.Bilgisayar ile ilgili problem olabilir mi farklı cihazdan denediniz mi
hocam müsaitsen TeamViewer ile beraber çözelimEvet sorun çok büyük bir ihtimal pc ile alakalı telefondan oyun oynayabiliyor ve sosyal medyaya girebiliyorum. nasıl düzeltebilirim.
Dc verir misin?hocam müsaitsen TeamViewer ile berabet çözelim
Vallah dc kullanmıyorumDc verir misin?
tam olarak sorunun ne olduğunu görsem yardım edebilirim belkide bilmediğim için fazla bir şey diyemiyorumBir ihtimal ip adresini değiştirdiğim içinde olabilir aslında.
Cmd ile ağ sıfırladım oda olmadı maalesef, sorun ne gerçekten bilemiyorum, normalde pc konusunda iyi biriyim, bu sorunu anlamadım hiç bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?