Yok gerçekten doğru shshsBence eskiden internetten para kazanma olaylarını bilmedikleri için amcalar teyzeler içerikler orijinaldi. Büyük bir kesim eğlence amaçlı kullanıyordu sosyal medyayı ama artık durum şuna döndü;
-Safiye kız, bu internetten iyi para kazanıyormuş insanlar duydun mu?
+Nasıl kız ne kadar kazanıyolarmış de bakem
-Valla ev araba aldık didiler biliyon mu?
+Demeeee!!! hadi bizde yapalım
-Yaw ne yapcaz bilmiyoz bi şey?
+Benim aklımda çok orijinal bir fikir var bak dinle yeni çıkmış trend bir şarkı arkada çalsın bizde kendimizi salak gibi gösterebilecek bir dans yaparız bence tutar.
-Kız akrabaya eşe dosta rezil olmayak öyle
+Doğru diyon ama para kazancaz kendimize olan saygımızdan daha ağır basıyor para bence yapalım
-tamam ben ikna oldum, o zaman aşkın olayımı açıyorum sende halıda sürün
Senaryoyu linçlemeyin bence böyle suyunu çıkarıyorlar
Bence en önemlisi doygunluk hissiyatı, yani şöyle örnek vereyim; zamanında google yazısını görünce ilk internetin bağlandığı zamanı hatırlayın mutluluktan ne aratacağımızı şaşırırdık. Youtubede neredeyse her videodan keyif alırdık. Tatsızlaşan sosyal medya değil de bizim tatmin hissimiz bence, hiçbir şeyden mutlu olmayan insanlar oluyoruz büyüdükçe.
Ya Discord sosyal medya denilemez tam aslında denilebilir ama işte tam denilemez bence.kanka tiktok fln yayınları çok boş ama bilmiyorum ya discord sarıyor ama
Yok gerçekten doğru shshs
Katılmıyorum, bu önceden de vardı alakasız olduğunu düşünüyorum. Örnekleri YouTube üzerinde çok fazla var 2011 - 2014 arası özellikle tabi o zamanlar sadece YT için değil FB'de aynı dediğin konu altında tarz şeyler vardı.Bence yeni kişilikler ve çok fazlasıyla yeni gençlerin biraz daha egoist olmasından kaynaklı bence
Herhangi bir sonu yok Instagram olmadan önce ne varsa eskidi ve şimdi Instagram var zaman sürekli biz farketmesek de tekrar eder
Sosyal medya evren gibidir her zaman genişlemeye devam eder buna engel olmazsın maalesef. Kalıcı değildir tabiki buna hiçbir lafım yok ama eskiden olan her şeyi yerini dolduracak yeni şeyler mutlaka vardır.Ben sonunun olduğunu inanıyorum bu Dünya'da hiç bi' şey kalıcı değildir hocam her an her şey olabilir. Bu açıdan bakmak lazım.
Sosyal medya evren gibidir her zaman genişlemeye devam eder buna engel olmazsın maalesef. Kalıcı değildir tabiki buna hiçbir lafım yok ama eskiden olan her şeyi yerini dolduracak yeni şeyler mutlaka vardır.
reis valla önceden arkadaşlarla discorddan takılırdık çok saran bi ortam vardı ama şuan heves falan kalmadı valla haklısın
eskiden vine lar çekilirdi bukadar toxiclik sataşima prim yoktu ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?