Sosyal medya yasağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
genç nüfusu karşılarına almak istemezler basit kısıtlamalar getirebilirler sadece

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
denetimli olması lazım sosyal medyayı kapatmak ne iyice koreye döndük

Üye
5 HİZMET YILI
Bence haklılık payları var (erişim engeli getirmek harici). Çünkü gerçekten çok fazla hakaret ve küfürlü konuşan insan var ve bunun bir şekilde engelllenmesi lazım fakat bunun uygulamaları kapatarak erişimi engelleyerek yapmaları gerçekten saçma. Daha ağır cezalar getirsinler. Birisi hakaret ettiğinde daha kolay bir iletişim ile şikayet edebilelim yeter bence.

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türkiye'de sosyal medya amacı için kullanılmıyor ki yasaklanmaz ama kısıtlama getirilebilir.

Üye
7 HİZMET YILI
Dostum yasaklama yapabileceklerini düşünmüyorum lakin bi süre kısıtlama getirebilirler

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bence öyle birşey olmaz memleket ayaklanır

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Millet İstemedikten Sonra Yasaklanması Ne Yazar Kanka? yasaklasalar Bile Max 3 Gün Sonra Çıldırır İnsanlar Burası Kuzey (Kore) Türkiye Değil.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yasaktan ötürü kısıtlama olacak diyebiliriz. En azından saçma salak mesajlar yorum atanlara karşı yapılacak işlemler getirilir diye düşünüyorum vede taciz tecavüz vs çünkü bu aralar sosyal medyada fazlasıyla görüyoruz elimizden bir şey gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...