God of War gibi oyun için bile önerilen RAM miktarı 8 GB. Çoğu oyun için de 16 GB RAM fazlasıyla yetiyor, RAM'ler de dual channel zaten. 2x8 GB RAM'den 16 GB RAM eder. Şimdi RAM'i neden arttırması gerektiğini anlayamadım.RAMve SSD yönüne biraz daha ağırlık verirsen çok iyi iş çıkaracak bir PC dostum.
Gelecek günlerde 8 GB RAM'den fazlasına ihtiyaç duyacak çünkü.God of War gibi oyun için bile önerilen RAM miktarı 8 GB. Çoğu oyun için de 16 GB RAM fazlasıyla yetiyor, RAM'ler de dual channel zaten. 2x8 GB RAM'den 16 GB RAM eder. Şimdi RAM'i neden arttırması gerektiğini anlayamadım.
Gelecek günlerde her şeyin daha iyisine ihtiyaç duyulacak. Günümüze göre yorum yapmak daha doğru olur, RAM FPS arttırmaz demiyorum ancak işlemci ve ekran kartını yükseltmeden de RAM'i 32 GB yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. 16 GB RAM günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli durumda ve RAM 8 GB değil ki 2x8 GB'den 16 GB.Gelecek günlerde 8 GB RAM'den fazlasına ihtiyaç duyacak çünkü.
can you run it diye bir program var ordan baka bilirsinBöyle bir hesap buldum İncehesapta, bilgisayar nasıl ve yeterli mi sizce şuan ki oyunlar için?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu işlemci düşük performans veriyor diye biliyorum almadan önce yt den kontrol et videolardanBöyle bir hesap buldum İncehesapta, bilgisayar nasıl ve yeterli mi sizce şuan ki oyunlar için?
Ben de öyle düşünüyorum. O yüzden 16 GB alacağım.Gelecek günlerde her şeyin daha iyisine ihtiyaç duyulacak. Günümüze göre yorum yapmak daha doğru olur, RAM FPS arttırmaz demiyorum ancak işlemci ve ekran kartını yükseltmeden de RAM'i 32 GB yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. 16 GB RAM günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli durumda ve RAM 8 GB değil ki 2x8 GB'den 16 GB.
videoyu izledim çok bi fps farkı olmuyor ama yinede zaten 2x8 alıcamGünümüz oyunları için 16 GB yeterli olur, dual channel alacakmışsın zaten RAM'i. Oyunlarda daha iyi FPS deneyimi sağlayacaktır, üstteki attığım videoya bakabilirsin.
iyi bilgisayar. valorant min 150 fps.Böyle bir hesap buldum İncehesapta, bilgisayar nasıl ve yeterli mi sizce şuan ki oyunlar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?