Souls Like Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SW Jedi Fallen Order dünyanın en iyi oyunlarından bir tanesi bakalım bir daha ne zaman gelecek bunun gibisi

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Saydıklarının dışında bir Nioh kaldı ona bir bakabilirsin hocam. Bir de Remnant: From the Ashes var. Nioh'u oynadım güzeldi ama Remnant'ı oynamadım henüz indirdim ama zamanım olmadı oynamaya onu da izlemiştim güzeldi

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
godfall, daha dün bitirdim mükemmel.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Elden ring üzerine oyun çıkmamıştır daha çok net söylüyorum. :özellik:

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yazan oldu mu görmedim ama bloodborne tavsiye ederim

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
"Nioh" oyununu öneririm. Aksiyon dolu savaşları ve zorlu boss savaşları ile Souls oyunlarını sevenler için harika bir seçim olabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hollow Knight: Team Cherry tarafından geliştirilen bu oyun, Souls Like türüne birçok açıdan benzerlik gösterir. Karanlık bir dünya, zorlu düşmanlar, keşfedilecek gizli alanlar ve güçlendirilebilir silahlar gibi özellikleriyle öne çıkar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dead Cels oyna 2d platform olarak rogue likeın zirvesidir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ashen : Gizemli bir dünyada hayatta kalmak için savaştığın souls like türü güzel bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
nioh tavsiye edebilirm sekiro olabilir ikiside baya saran oyunlar

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. Bloodborne: Yaratık avcısı olarak geçen bir karakteri kontrol ederek, Gotik ve Lovecraftian etkileri olan bir korku dolu şehri keşfederken hayatta kalmaya çalıştığınız bir aksiyon-rol yapma oyunu.

2. Nioh: Bu oyun, Sengoku döneminde geçen bir Japon yapımı Soulsborne benzeri bir oyun. Kılıç kullanımı ve kişiselleştirilebilir bir karakter geliştirme sistemi ile zorlu düşmanlarla savaşırken Japonya'yı keşfedin.

3. Sekiro: Shadows Die Twice: Bu oyun, Japonya'nın geçmişinde geçen bir oyundur. Ölümsüz bir samuray olarak, patronlarla savaşarak düşman hiziplerine karşı mücadele edersiniz.

4. Hollow Knight: Bu oyun, Soulsborne'dan farklı bir yapıya sahip olsa da, zorlu düşmanlar ve keşfetme oyunları seven Soulsborne hayranlarını da tatmin edebilir. Karakterinizle birlikte mağaraları keşfederken keşfedilecek çok sayıda sırrı ve düşmanı yenin.

5. Salt and Sanctuary: Bu oyun, Soulsborne'dan ilham alınarak yapılan bir platform oyunudur. Kişiselleştirilebilir bir karakter geliştirme sistemi, zorlu düşmanlar ve zorlu platform bölümleri içerir.

• The Surge: Gelecekte geçen bir RPG aksiyon oyunu. Düşük bütçeli bir Soulsborne oyunu olarak nitelendirilebilir.

• Lords of the Fallen: Bu oyun, Soulsborne oyunlarına benzer bir tarza sahip, karanlık bir fantezi dünyasında geçen bir RPG oyunudur.

• Ashen: Bu oyun, karanlık bir dünyada geçen, Soulsborne oyunlarına benzer bir RPG aksiyon oyunudur. Yalnız bir yolcu olarak, kaybolan bir gezegeni keşfederken hayatta kalmaya çalışırsınız.

• Code Vein: Bu oyun, Soulsborne oyunlarına benzer bir aksiyon-RPG'dir, ancak bir anime tarzı grafiklere ve vampir temalı bir hikayeye sahiptir.

• Blasphemous: Bu oyun, grotesk bir dünyada geçen bir Soulsborne tarzı metroidvania oyunudur. Zorlu düşmanlarla savaşırken, kaybolmuş bir dünyayı keşfedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...