Soulworker bekleniyor sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler bu soulworker oyunu nasıl hileyi calıstıracagım hileyi actım reklam felan yaptım Soulworker oyununu actım ama oyun bekleniyor yazısı hala duruyordu bunda farklımı inject etmek ?_

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile güncel ve çalışmaktaadır yapmanız gerekek şey hileye yönetici olarak çalıştır dedikten sonra memoryhackers sitesi açılıyor ve onu kapatmıyorsunuz sonra oyunu açıyorsunuz çalışır durumda ben kullanıyorum

lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sende çalışması umrumda bile değil çalışıyosa burda ne arıyorsun suan bana bi yardımın dokunmuyor bu konu hakkında bilgili birilerinden yardım arıyorum

lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Flame mi yapıyorum suan ? haah dostum burdan gidebilirsin suan bana zerre yardımın dokunmuyor zaten ben normaldede oyunu ve hileyi yönetici çalıstırıyorum konuyu kapat bilgili felan da degilsin suan bosa burda yorum yazıyorsun bidaha bir sey yazarsan cevap vermicem ben baska birilerinden cevap bekliyorum Anladın ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hile bugün kendimce denedim çalışıyor sorunsuz şekilde @seckver

1-Loader dan öncelikle hileyi çalıştırıp.
2-Oyunu başlatıp Ana Ekran geldiğinden otomatik inject edip menüyü görebilirsiniz

Dipnot:Logo da dönüyor ise sistemsel sorunun var CCleaner ile temizlemeyi dene,veya Uyumlulukda sistemine uygun belirtip Yönetici olarak çalıştırmayı denemelisin eğer bunlar da geçersiz ise pek birşey diyemiyorum.

İYİ FORUMLAR. :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile bugün kendimce denedim çalışıyor sorunsuz şekilde @seckver

1-Loader dan öncelikle hileyi çalıştırıp.
2-Oyunu başlatıp Ana Ekran geldiğinden otomatik inject edip menüyü görebilirsiniz

Dipnot:Logo da dönüyor ise sistemsel sorunun var CCleaner ile temizlemeyi dene,veya Uyumlulukda sistemine uygun belirtip Yönetici olarak çalıştırmayı denemelisin eğer bunlar da geçersiz ise pek birşey diyemiyorum.

İYİ FORUMLAR. :)
Anlatsanda anlamıyorlar boşver ben kaç kez söyledim adam bende ve arkadaşımda çalışmıyor sende bir sorun vardır dıyor hile bende çalışıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...