18 Şub 2021 #1 3mr34545 3 Onaylı Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI Arkadaşlar aranızda SoulWorker oynayanlar varsa yeni kayıt oldum oyuna. Yardımcı olucak var mıdır? Clan sahibi olursa iyi olur yoksa da kendimiz clan kurup geliştirebiliriz. Mesajlarınızı bekliyorum. İyi forumlar!
Arkadaşlar aranızda SoulWorker oynayanlar varsa yeni kayıt oldum oyuna. Yardımcı olucak var mıdır? Clan sahibi olursa iyi olur yoksa da kendimiz clan kurup geliştirebiliriz. Mesajlarınızı bekliyorum. İyi forumlar!
18 Şub 2021 #2 Kralbenimdfl Seçkin Üye Katılım 31 Mar 2016 Mesajlar 354 Çözümler 3 Tepki puanı 42 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Ben de yeni kayıt oldum, istersen birlikte gelişebiliriz!!
18 Şub 2021 Konuyu başlatan #3 3mr34545 3 Onaylı Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI Kralbenimdfl' Alıntı: Ben de yeni kayıt oldum, istersen birlikte gelişebiliriz!! Genişletmek için tıklayın ... Dün gece sabaha kadar oynadım ama hiç user denk gelmedi sanırım hiç oynanmayan bi oyun bro
Kralbenimdfl' Alıntı: Ben de yeni kayıt oldum, istersen birlikte gelişebiliriz!! Genişletmek için tıklayın ... Dün gece sabaha kadar oynadım ama hiç user denk gelmedi sanırım hiç oynanmayan bi oyun bro
19 Şub 2021 #4 Kralbenimdfl Seçkin Üye Katılım 31 Mar 2016 Mesajlar 354 Çözümler 3 Tepki puanı 42 Ödüller 9 10 HİZMET YILI 3mr34545' Alıntı: Dün gece sabaha kadar oynadım ama hiç user denk gelmedi sanırım hiç oynanmayan bi oyun bro Genişletmek için tıklayın ... Kanka öyle hit i düşük bür oyun olsaydı forumda hilesi olmazdı diye düşünüyorum, o sebeple indirmiştim. Hiç girmedim oyuna mesajını bekliyordum.
3mr34545' Alıntı: Dün gece sabaha kadar oynadım ama hiç user denk gelmedi sanırım hiç oynanmayan bi oyun bro Genişletmek için tıklayın ... Kanka öyle hit i düşük bür oyun olsaydı forumda hilesi olmazdı diye düşünüyorum, o sebeple indirmiştim. Hiç girmedim oyuna mesajını bekliyordum.
19 Şub 2021 #5 aykutsc01 A Seçkin Üye Katılım 22 Ağu 2020 Mesajlar 391 Tepki puanı 21 Ödüller 3 Yaş 29 5 HİZMET YILI deneyeyim belki sarar
19 Şub 2021 #6 Hedaxxx H Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 69 Tepki puanı 5 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Benide almak isteyen varsa bende bilmiyorum
19 Şub 2021 Konuyu başlatan #7 3mr34545 3 Onaylı Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI Kralbenimdfl' Alıntı: Kanka öyle hit i düşük bür oyun olsaydı forumda hilesi olmazdı diye düşünüyorum, o sebeple indirmiştim. Hiç girmedim oyuna mesajını bekliyordum. Genişletmek için tıklayın ... O zaman girelim kanka hadi Hedaxxx' Alıntı: Benide almak isteyen varsa bende bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... gel dostum sen de ayıpsın aykutsc01' Alıntı: deneyeyim belki sarar Genişletmek için tıklayın ... Clan kuralım hep birlikte girelim arkadaşlar
Kralbenimdfl' Alıntı: Kanka öyle hit i düşük bür oyun olsaydı forumda hilesi olmazdı diye düşünüyorum, o sebeple indirmiştim. Hiç girmedim oyuna mesajını bekliyordum. Genişletmek için tıklayın ... O zaman girelim kanka hadi Hedaxxx' Alıntı: Benide almak isteyen varsa bende bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... gel dostum sen de ayıpsın aykutsc01' Alıntı: deneyeyim belki sarar Genişletmek için tıklayın ... Clan kuralım hep birlikte girelim arkadaşlar