Süper Üye
Your hack is good, but i think its bannable
ye I think it is bannableYour hack is good, but i think its bannable
Ama dword ekleyebilir fakat uğraşacağını zannetmem sonuçta bedavaya sunduğu bi hileyi neden geliştirsin ki yine de eklense gerçekten hoş olabilir benceHayır sen kendin ekleyemezsin, hilenin kodları senin elinde olmadığı için.
i think this version already finished and its only change your skin which mean without effect killsound and bullet color so yeah just skin and for me its really weird but i appreciate those who made thisis there any already done version ?
oh okay thanks , sadly i love the vfx the mosti think this version already finished and its only change your skin which mean without effect killsound and bullet color so yeah just skin and for me its really weird but i appreciate those who made this
denemedım ama oluyormu acaba ?Hocam sanırım, ilk cümleden anladığım kadarıyla ses efektleri, çekiş efektleri ve dürbün özelleştirmesi yok içinde. Ses dosyalarını hilenin içine enject edersem herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Post automatically merged:
Yada ses dosyalarının verisini çekebilmesi için yazmam gereken kod satırını yazabilir misiniz?
C# tan başlayabilirsin. başlangıç için ideal bir yazılım dili. sonradan C++ kulanabilirsin. C# ı udemy kurslarından öğrenebilirsin ücretsiz güzel olan kurslarda var. detaylı bilgi forumda zaten mevcut hocam.hile kodlamayı öğrenmek istiyorum napmam gerek?
bende gh de uzun süre kaynak kodlarını ve dosyalarını aradım fakat bundan fazlasına erişemedim . Paylaşımın için teşekkürler belki 3-5 arkadaş bile en azından derlemeye çalışıp visual studio deneyebilirEvet içinde skinlere dair özel efektler bulunmamakta. Piyasada bulunan skin changer hilelerinin genel bir problemi bu. Kaplamalar düzgün yüklenmeyebiliyor ve aynı zamanda efektler bulunmamakta. Ses verisini çekebilmek için gerekli kod maalesef ben de bulunmamakta dostum.
Post automatically merged:
Only u see mate.