Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu şekilde bir uyarı aldım.katagori lol hile ve tartışma bölümüydü konu açtım fakat böyle bir mesaj geldi.çok fazla katagori var hangisini kullanacağımı bilmiyorum.bende bunu seçtim fakat uyarı aldım katagori arama sistemi var mı?
Öncelikle sözlü uyarı hesabınıza uyarı puanı eklememektedir yani sadece yanlış kategoriye konu açtığınızla alakalı yazılı bir bildirim almışsınız gibi düşünebilirsiniz. İkinci olarak forum kurallarını ihlal eden her türlü içeriğe karşı yönetim ekibinin Ceza Sistemi konusunda belirtildiği gibi cezai işlem (Uyarı & Ban) uygulayabilmektedir. Konu açarken hangi kategoriye açtığınıza dikkat etmelisiniz örneğin bu açtığınız konuda yanlış kategoriye açılmış bir konudur.
Forum ana sayfasında konunuz ile alakalı kategoriyi arayabilir eğer yoksa da Genel & Off Topic kategorisine konu açabilirsiniz. İyi forumlar.