Onaydaki konu kural ihlali içerdiği için silinmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Konuların saatte 1 açılması spamın önüne geçmek için iyi bir tercih olabilir fakat düzeltilmesi gereken şeyler var: Örneğin bir konu açtınız ve o konuya VirusTotal eklemediniz. Konuyu siliyorlar ve saçma şekilde 1 saat beklemeniz + konuyu yeniden yazmanız gerekiyor.

Konunun silinmesi yerine alternatif çözüm bulunmalı. Zaten onay sürecinde diğer üyelere konu görünmüyor.

Bunun dışında C# kategorisinde Open Source bir proje paylaşıyorum. VirusTotal eklemediğim için konu siliniyor 🙂
Yahu adı üstünde Open Source, kaynak kodları verilmiş. Konuya da kodlar eklenmiş. Ben bunun nesine VirusTotal ekleyeyim? Hadi kurallar böyle, tamam. Ekleyeyim, bari konuyu silmeyin. Bir saat uğraşıyorum, konuyu yazıyorum. Silmeniz bir dakika sürüyor. Bir daha aynı şevkle konu açmak istemiyor insan.

Son olarak farklı bir konu açtım. Yine bu konuda da VirusTotal her şey ekli. IObit unlockere ait DLL ekli, DLL VirusTotal sonucu 8-10 tane uyarı çıkarmış ki çıkan uyarıda zaten IObit'inde kendi yazılımınıda taratsanız aynı. Uyarı da verilmeden silinmiş.
Çok can sıkıcı durumlar bunlar.

Burada amacım insanlara bir değer katmak. Yazılım alanında bilgilerimi ve tecrübelerimi fırsat buldukça YouTube kanalımda ve burada paylaşmak istiyorum. Faydalanan olur veya olmaz bir şeyler yapıyorum kısaca fakat şu konu paylaşımları böyle büyük bir site için abez kaçıyor.

İlgilenilmesi için rica ediyorum. Herkesin yeni yılını kutlarım.

@ioz, @#MorpHeus.

Moderatörün son düzenlenenleri:
aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Virustotal yok diye konu silinmez indirme linki varsa o kaldırılır. Eğer konu komple siliniyorsa burda bir hata vardır. Ziraa dediğin gibi bir konunun onaylanması 2 3 günü bulabiliyor.

Open source olan bir projeninde virustotal zorunlu kılınmaması lazım bence.

Iobit konusuna gelirsek ne paylaştın bilmiyorum ama eğer creck birşeyse zaten bu tür şeyleri paylaşmak yasak forumda.

Üye
2 HİZMET YILI
sadece virüs total taraması koymadığın için konunun tamamen silinmesi saçma olurdu

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Virustotal yok diye konu silinmez indirme linki varsa o kaldırılır. Eğer konu komple siliniyorsa burda bir hata vardır. Ziraa dediğin gibi bir konunun onaylanması 2 3 günü bulabiliyor.

Open source olan bir projeninde virustotal zorunlu kılınmaması lazım bence.

Iobit konusuna gelirsek ne paylaştın bilmiyorum ama eğer creck birşeyse zaten bu tür şeyleri paylaşmak yasak forumda.
Lisanslı yazılımcıyım ***** ile işim olmaz, olamazda. Paylaşılan konu iobit wrapper dllyi kullanarak tıpkı iobit unlocker gibi silinmeyen uygulamarı silmek için. İlgili dll dosyası iobit tarafından kendi sitelerinde de paylaşılmış.

Şuan itibari ile çokta önemi yok üstünde durmanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...