Seçkin Üye
bugün bir konu açtım gereksiz dünya kadar mesaj doldu ve sorunuma çözüm bulamadan konuyu kapatmak istedim ve mesajların çoğusu üye olanlardan oluşuyordu önerim şu konu açarken hangi üye kesimlerinin cevap vermesini istiyorsak ona göre bir seçenek olmalı bence yani onaylı üye üstü mesela olsun dediğimizde normal üye konuya mesaj yazamıyacağı için spamın önüne geçmiş oluruz bence çünkü artık sorunumuzu çözüme ulaştıramıyoruz bu spamlar yüzünden benimki bir öneri sadece yinede en iyisini adminler bilir saygılarımlar
belli oluyor zatenkanka ona çözüm bulamazsınD
kardeşim sen bana yardımcı olmuyorsun aksine mesaj kasıyorsun senin tüm yorumlarına baktım demin konuma gelmiş cihazı sat diye yazıyorsun bunu zaten herhalde ben akıl edebiliyorum dimi kardeşim param yok belki satamıyorum yani senin çözüm şeklin buysa sana bişey diyememkardes uyeler yardimci oluyo simdi sen uye olsaydin ve msj kasamaydin iyi olurmuydu bro
kardes uyeler yardimci oluyo simdi sen uye olsaydin ve msj kasamaydin iyi olurmuydu bro
aynen öyle kardeşim ben cihaza 1 uygulama değiştirmek için yazıyorum adam kalkmış cihazı sat diğeri geliyor bende bu cihaz var memnum yazıyor ya ben orda uygulama soruyorum adamlar bana bunları söylüyor şimdi ben ne yapayım size soruyorumonaylı üye olmak için insanlar gerekli gereksiz yazıyorlar forumdaki bazı hileleri kullanabilmek için
katılıyorum ama gerçekten çözüm aramaktan çok spam doluyor konu çözüm bulamadan kapatıyorsun yada şöyle bişeyde olabilir hileler haricindeki konulara kısıtlama getirilebilir onaylı üye üstü yada adminlerin uygun gördüğü bir rank üstü yazabilirse en azından çözüm arayan insanlar çözüme ulaşmış olur benceherkese değil de belirli bir rank üzerindekilere mesela süper gibi ranklara özel çıkartılabilir bence bu özellik. herkes filtreleyemez daha sağlıklı olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?