spam mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bugün bir konu açtım gereksiz dünya kadar mesaj doldu ve sorunuma çözüm bulamadan konuyu kapatmak istedim ve mesajların çoğusu üye olanlardan oluşuyordu önerim şu konu açarken hangi üye kesimlerinin cevap vermesini istiyorsak ona göre bir seçenek olmalı bence yani onaylı üye üstü mesela olsun dediğimizde normal üye konuya mesaj yazamıyacağı için spamın önüne geçmiş oluruz bence çünkü artık sorunumuzu çözüme ulaştıramıyoruz bu spamlar yüzünden benimki bir öneri sadece yinede en iyisini adminler bilir saygılarımlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hmm demek öyle rapboy
işte şekil A da görüldüğü gibi şimdi kardeşim burda kendi görüşün yazmak varken hmm demek öyle ne demek yani işte bir çok çözüm aranan konuya gelip böyle hmm böyleymiş öyleymiş dedikten sonra konu başını alıp gidiyor bu sefer
Post automatically merged:

biz gariplerde çözüm bulamayıp report atıp duruyoruz şimdi biz ne yapalım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bugün bir konu açtım gereksiz dünya kadar mesaj doldu ve sorunuma çözüm bulamadan konuyu kapatmak istedim ve mesajların çoğusu üye olanlardan oluşuyordu önerim şu konu açarken hangi üye kesimlerinin cevap vermesini istiyorsak ona göre bir seçenek olmalı bence yani onaylı üye üstü mesela olsun dediğimizde normal üye konuya mesaj yazamıyacağı için spamın önüne geçmiş oluruz bence çünkü artık sorunumuzu çözüme ulaştıramıyoruz bu spamlar yüzünden benimki bir öneri sadece yinede en iyisini adminler bilir saygılarımlar
Haklısın dün bi tane adam 3 foruma benim yazdığım mesaj ın aynısını yazdı

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dediğiniz Konu Mantıklı Umarım Yetkililer Görür :D

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Hile kullanımdaki yorum sayılarını oldukça düşürdük ve kuralları biraz daha katılaştırmayı planlıyoruz. Aynı zamanda da oluru varsa önerinizi de dikkate alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...