Spam ve Saçma yorumlara çözüm olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
admimler ilgileniyor zaten dostum spam ve yorum kasmaya çalışanlar abartı bi şekilde uyarılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Açılan konuya yapılan emeğe eline sağlık , deneyeceğim , teşekkür etmek ne zamandan beri boş yorum olmuş takmışsınız boş yorum bilmem ne adam napsın şiir mi yazsın birader bence sen şu konuyla boş yapmışsın bu konuya hak veren yönetici varsada şüphe ederim
Bu yorumu beğendim gerçektende yorum yazmaya bi çekinir oldumm böyle bi konu altına :) yorum kasıyorum evet bi yandanda haklılık pay var gibi yeniyim gerçi boş yorum yapmamaya çalışıyorum bildigim konu üzerinden cevaplıyorum aslında beğendim ya kendimi psikolog gibi hissettim şuan biraz fazla yazdığımı hissettim ama inş birde nick değiştirme varsa ileride değiştirsem güzel olur baya saçmlaladım iyi geceleeerr yada günaydılar :)

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forum yavaş yavaş kendine geliyor. Boş yorumlara göz yummamak lazım

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Forum canlanıyor bu yönden iyi ama bazıları gelip selamun aleyküm veya nokta harf falan atıyolar onlara çözüm lazım

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hem forum canlansın hem hiç bir sıkıntı çıkmasın demek için daha iyi yöntemler gerekli. bunlar çözüm değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yapılan program için emeğe teşekkür etmek güzel bir şey tabiki ancak dediğiniz gibi çalışmayan program için yazmaları bana da garip geliyor. iyimser olarak bakmak gerekir ise programa yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ediyor olabilirler çalışmasa bile, ben genelde girdiğim konularda saçma yorum yazan yada yorum kasmak için anlaşılmıcak yazılar yazanları yöneticilere bildiriyorum size de tavsiye ederim.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
işimize yarayan bişey olduğu şey olduğu için yazıyorum ama ne yapalım hilelere erişmek için bunu yapmamız gerek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum söylediğin olay için zaten Spam yöneticileri var gereken müdahaleyi yapıyorlar. Onaylı üye olmak için asılsız yapılan mesajları siliyorlar. :doge:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Mantıklı geldi haklısın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk 600 yorum isteyen bir hile hakkında birisi soru sormak istediğinde soramicak 600 yorumu olmadığı için bu kötü bir durum knk

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
herkesin kendi düşüncesi arkadaşımız kendi düşüncelerini belirtmiş saygı duymak gerekir..

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hayatımın en değişik yorumlarını okuyorum hile paylaşımlarında :)

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Açılan konuya yapılan emeğe eline sağlık , deneyeceğim , teşekkür etmek ne zamandan beri boş yorum olmuş takmışsınız boş yorum bilmem ne adam napsın şiir mi yazsın birader bence sen şu konuyla boş yapmışsın bu konuya hak veren yönetici varsada şüphe ederim
neyinden şüphe ediyorsun birader ? bu adamlar sana zaten milletin aylık parayla sattığı hileyi bedava sunuyor bunun üzerine de çıkıp şundan bundan şüphe ederim demeyeceksin . adam şiir yazsın mı dedik . herifin ömründe oynamadığı oyunun altına çok güzel harika çalışıyor yazması bi başkasının bu adamın yorumunun üzerine fixlenmiş olan hileyi kullanıp ban yemesi senin için ne kadar doğru . onaylı üye belki yine oynamayacak oyunu sırf yorum yapabildiği için yapacak belki yine aynı sonuca cıkacak ama en azından 10 kişiyse bu 2 ye 3 e düşecek . ayrıca ben öneri sundum fikrimi belirttim atar yapmana lûzum yok . ben katılmıyorum demen yeterli senin için boş konuymuş işine bak
Post automatically merged:

Knk 600 yorum isteyen bir hile hakkında birisi soru sormak istediğinde soramicak 600 yorumu olmadığı için bu kötü bir durum knk
niye her hilenin tartışma bölümü var zaten kardeşim . ben hile konusunun altına yapamasın diyorum tartışmaya istediği konuyu açsın istediği yorumu yapsın

Son düzenleme:
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Tartışmanın daha fazla uzamaması için konu kilitlendi. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...