Bu yorumu beğendim gerçektende yorum yazmaya bi çekinir oldumm böyle bi konu altınaAçılan konuya yapılan emeğe eline sağlık , deneyeceğim , teşekkür etmek ne zamandan beri boş yorum olmuş takmışsınız boş yorum bilmem ne adam napsın şiir mi yazsın birader bence sen şu konuyla boş yapmışsın bu konuya hak veren yönetici varsada şüphe ederim
Kdkdkskd Saçmalık işte hocamGüncellendimi. Şaka bir yana cidden böyle bir sistem getirilmesi gerek geçen gün gördüm adam paylaşılan hileye "bende bu konuya katılıyorum" yazmışşaka gibi
benim önerim örneğin bdo da 50 yorum sınırı varsa eğer 50 yorumunAynen kanka biz de yorumlara bakıp aldanıyoruz okumadan yorum atıyorlar![]()
neyinden şüphe ediyorsun birader ? bu adamlar sana zaten milletin aylık parayla sattığı hileyi bedava sunuyor bunun üzerine de çıkıp şundan bundan şüphe ederim demeyeceksin . adam şiir yazsın mı dedik . herifin ömründe oynamadığı oyunun altına çok güzel harika çalışıyor yazması bi başkasının bu adamın yorumunun üzerine fixlenmiş olan hileyi kullanıp ban yemesi senin için ne kadar doğru . onaylı üye belki yine oynamayacak oyunu sırf yorum yapabildiği için yapacak belki yine aynı sonuca cıkacak ama en azından 10 kişiyse bu 2 ye 3 e düşecek . ayrıca ben öneri sundum fikrimi belirttim atar yapmana lûzum yok . ben katılmıyorum demen yeterli senin için boş konuymuş işine bakAçılan konuya yapılan emeğe eline sağlık , deneyeceğim , teşekkür etmek ne zamandan beri boş yorum olmuş takmışsınız boş yorum bilmem ne adam napsın şiir mi yazsın birader bence sen şu konuyla boş yapmışsın bu konuya hak veren yönetici varsada şüphe ederim
niye her hilenin tartışma bölümü var zaten kardeşim . ben hile konusunun altına yapamasın diyorum tartışmaya istediği konuyu açsın istediği yorumu yapsınKnk 600 yorum isteyen bir hile hakkında birisi soru sormak istediğinde soramicak 600 yorumu olmadığı için bu kötü bir durum knk