HWID Plus satın alınan Spoofer için geri dönüş sağlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
HWID Plus sitesinden Spoofer aldım. Daha önceden tek seferlik aldım ve çalıştı. Sonra tekrar ban yedim. Sınırsız aldım. Kurulum için teknik desteğe yazdım, cevap yok. WhatsApp'dan yazdım, cevap yok. ING'dan yazdım, cevap yok. Kendi sitelerinden yazdım, cevap yok. Ne yapmam gerek? Daha önce alan varsa veya bilen varsa yardım edebilir mi? Sizden ricam, siz de bir canlı desteğe yazar mısınız? Sadece bana mı yazmıyorlar? Size yazarlarsa söylerseniz mutlu olurum. En azından dolandırıldığımı bilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Hakkında çok fazla kötü yorum vardı, araştırmanı önerirdim. Muhtemelen dönüş alamayacaksınız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun knkm orası gerçekten berbat keşke araştırsaydın ilkte açarlar sonra aldığını gördüklerinde alırlar paranı

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Paranı aldılarsa ilkinden dava yememek için yapıyolar sonra puff demekki

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kredi kartı ile mi aldın yoksa banka kartı ile mi kredi kartı ile aldıysan bankana söyleyip paranı çekebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kart ile aldıysan 1 gün geçmeden arayıp iptal ettirebilirsin banka uygulamasında karta tıkla hareketler kısmına bak işlem hala provizyondaysa ara iptal ettir

Üye
2 HİZMET YILI
Ben 6 aydır hwidplus'dan kullanıyorum kral. 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar ve gayet hızlı bir problemim olmadı şuanda kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
geçmiş olsun

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Böyle şeyler yapmadan araştır kardo geçmiş olsun

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
geçmiş olsun woofer'da aynı açılan tickete dönüş alman 2 gün sürüyor
ayıca 2.500 tl ona vereceğine bir anakart al 2 ayda bir ban yeme hakkın varmış gibi olursun :) bende 3 tane cihaz var öyle kullanıyorum

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Get well soon. There were a lot of bad reviews about it, I would recommend you look into it

Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum bi çoğu dolandırıcı bir arkadaş var forumda bulursam bırakacağım kendisi olmadığı taktirde iade yapıyor daha geçen hafta kendiisne başvurdum hızlıca halletti doğruladı ve o şekilde ödemeyi aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...