Spoofer ne işe yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar temel olarak spooferın ne işe yaradığını biliyorum ancak merak ettiğim şu spooferı kullanınca hileyi algılayıp ban atabiliyorlar mı ve spoofer kalıcı bir çözüm mü ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
HWID ban atarsa tekrar spooferla değerlerini değiştirmeniz gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Peki rust oyununda ban yedim diyelim bunu spoofer kullanarak kaldırabiliyor muyum kaldırdım diyelim ilerde bi sıkıntı çıkarır mı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Spoofer ile sistemine atılan hwid banı kaldırabilirsin dostum
Battle eye ve easy anti cheat sistemi olan oyunlar da hwid ban kaldırmana yardımcı olur

Üye
9 HİZMET YILI
hardware id'ne atılan banı kaldırmanı sağlar spoofer, ui.memoryhackers.org adresinden ulaşabilirsin. <3

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bir oyundan donanım yani hardware pc banı alırsan spoofer ile hardware kimliğini değiştirip gizleyerek tekrar oynayabilirsin BattlEye Ve EAC Olan Çoğu Oyunda Spoofer Geçerlidir, Hesap banını vb kaldırmaz ve her pcyi resetlediğinde spooferi açmak zorundasın önerim MH Spooferini kullanman. Bu konuya göz atarsan dediğimizi daha net anlayacaksın; Enter The Matrix, (Spoofer Konusu İçin Tıkla.)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
normal bir banı kaldıramazsın ama örneğin zulu dan b22 hatası alıyorsan güvelik sistemiyle alakalı spoofer kullanarak hatayı kaldırabilirsin.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Spoofer bilgi güvenliği ve özellikle ağ güvenliği bağlamında, bir sahtecilik saldırısı, bir kişinin veya programın, yasa dışı bir fayda elde etmek için verileri çarpıtarak başarılı bir şekilde başka bir kimlik olarak tanımlandığı bir durumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...