Spoofer nedir ve nasıl çalışır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Başlıkta da yazdığı gibi nasıl çalışırlar? Merak ediyorum çalışma prensibini, basit şekilde söyleyebilir misiniz ama çok basit olsun lütfen. Pek anlamam da bu işlerden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Bilgisayarında anti-hilelerin bilgisayarını tanımlamak için kullandığı bazı sayılar ve dosyalar var. Tıpkı bir parmak izi gibi, HWID ban yediğin zaman bu parmak izini veritabanına kaydedip sen oyuna girmek istediğin zaman veritabanı ile kıyaslıyorlar. Eğer veritabanında senin HWID bilgilerin bulunursa otomatik olarak ban atılmaktadır. HWID Spooferlar'da bu parmak izi oluşturmak için kullanılan sayılar/değerleri ve dosyaları temizler ya da değiştirir. Kısaca çalışma prensipleri budur, başka bir sorun var mı?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Senin yerine manuel method'ları yapıyor diye biliyorum işte amidewin/ asuslar için afuwin serialleri falan değiştirme gibi düşün mac id değiştirir gibi bu şekilde diye tahmin ediyorum

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bilgisayarında bulunan donanım parçalarının serial numaraları vardır, bunları değiştirmeye yarar. Spoofera ihtiyaç duymamızın sebebi ise bazı oyunların serial numaralarına ban atmasıdır.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Temel olarak, manuel olarak yaptığınız her şey bir şekilde bir kod parçasıyla yapılabilir.
HWID, HardWareIDentification anlamına gelir ve HDD'nizin (veya SSD'nin veya başka herhangi bir aygıtın) seri numarası gibi bir şey olabilir. Çoğu kişi bu terimi belirsiz kullanır. Anticheat geliştiricileri, yeni bir hesap oluştursanız bile sizi tanımaya çalışıyor. Peki sizi oyuna bağlayan ve hesabınızdan bağımsız olan 1 şey nedir? Senin bilgisayarın!
Bu nedenle, bilgisayarınızı tanımlamaya çalışıyorlar ve bunu yapmak için, temelde mümkün olduğunca çok sayıda bireysel kimlik numarasını günlüğe kaydediyorlar (gerçekte ne kadar günlüğe kaydettikleri anticheat'tan ac'ye değişir) ve "yeni hesabınızı/bilgisayarınızı" karşılaştırırlar. bir veritabanındaki girişler. Bir eşleşme varsa ve hesabınız yasaklı olarak işaretlenirse, yasaklanacaksınız. Yeni bir hesapta oynasanız bile.
Peki bu konuda ne yapabiliriz? Her şeyi "taklit edebilirsiniz"! Temel olarak, veritabanı karşılaştırmasının bir eşleşme bulmayacağından emin olmak için rastgele (ORİJİNAL DEĞİL!) bir kimlik numaranız varmış gibi davranmaya çalışırsınız. Zor olan kısım, anticheat'ın kimlikleri nasıl aldığını ve tam olarak neyi günlüğe kaydettiklerini ve karşılaştırma için kullandıklarını bulmaktır.
Fortnite'ı bir süredir tersine çevirmediğim için bunu doğrulayamıyorum ama sizi teşhis etmek için monitör seri numaranız gibi şeyleri bile kaydettiklerini duydum!
Yaratıcı olun, ne kaydettiklerini öğrenin ve onlar onu alıp karşılaştırmadan önce değiştirdiğinizden emin olun.
Bu konuyu anladığınızdan emin olmak için olabildiğince basit bir şekilde açıklamaya çalıştım. Herhangi bir kod parçacığı sağlamadım, çünkü etrafta pek çok paste var ve bunu kendi başınıza çözeceğinize eminim.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban yediğiniz şeyleri spooflayıp farklı gösteriyor böylece banınız kalkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilgisayarında anti-hilelerin bilgisayarını tanımlamak için kullandığı bazı sayılar ve dosyalar var. Tıpkı bir parmak izi gibi, HWID ban yediğin zaman bu parmak izini veritabanına kaydedip sen oyuna girmek istediğin zaman veritabanı ile kıyaslıyorlar. Eğer veritabanında senin HWID bilgilerin bulunursa otomatik olarak ban atılmaktadır. HWID Spooferlar'da bu parmak izi oluşturmak için kullanılan sayılar/değerleri ve dosyaları temizler ya da değiştirir. Kısaca çalışma prensipleri budur, başka bir sorun var mı?
Valla çok sagol bende bi tık bu konularda cahilim birde bu anlattıgınız olay pubg mobildede yaşanıyormu ?

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
serial numraralar üzerinde oynama yapar tıplı imei degişt,rmekl gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sana ve yazan diğer arkadaşlara çok teşkkür ederim gerçekten çok basitçe anlatmışsın 😄

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam örnek valorant için söylüyorum bu spoofer dedikleri şey senin donanım banını kaldırmaya yarıyor genelde wal 5 yediklerinde kulanılıyor wal 152 bios updet +usb format ile kalkıyor ama artık bunada gerek yok bunun içinde spoofer var beli bir miktara kişiden kişiden deyişerek satışları mevcut

Moderatörün son düzenlenenleri:
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Spoofer, genellikle internet üzerinde kimlik veya konum bilgilerini sahte olarak gösteren yazılım veya araçlardır. Spoofing, bir kaynağı veya kimliği sahte veya yanıltıcı hale getirme işlemidir.
Örneğin, bir IP adresi spoofing aracı, bir kullanıcının gerçek IP adresini gizleyerek, kullanıcının internette gezinirken başka bir IP adresi gibi görünmesini sağlayabilir. Bu sayede kullanıcı, gerçek konumunu veya kimliğini gizleyebilir.
Bir diğer örnek olarak, bir e-posta adresi spoofing aracı, bir kullanıcının e-posta adresini sahte bir e-posta adresi ile değiştirerek, alıcıyı yanıltarak kendisinin başka bir kişi olduğunu düşündürebilir.
Bu yöntemlerin yanı sıra, MAC adresi spoofing, DNS spoofing, ARP spoofing ve benzeri birçok spoofing türü de bulunmaktadır.
Spoofing, genellikle siber saldırganlar tarafından kötü amaçlı amaçlarla kullanılmaktadır. Ancak, bazı durumlarda, spoofing, güvenlik testleri veya doğru konumlandırma gerektiren yasal kullanımlar için de kullanılabilir.
Başlıkta da yazdığı gibi nasıl çalışırlar? Merak ediyorum çalışma prensibini, basit şekilde söyleyebilir misiniz ama çok basit olsun lütfen. Pek anlamam da bu işlerden.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Donanım banı yediysen onu kaldırıyor dostum atiyorum pubg misafir hesaptan ban yediğinde giremiosun çoğu zaman spoofer yaptığın zaman misafir banında kalkıyor Donanım banında kalkıyor. Donanım banı hakkında bilgi almak istersen konu açmıştım ona bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sağol kral bende bilmiyordum öğrendim

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merak ediyorum çalışma prensibini, basit şekilde söyleyebilir

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Herkes bilimsel açıklamış ben kendimce yalın anlatmak istedim. Kısacası spoofer donanımlarının kimliklerini değiştirir. Şu şekilde anlatayım sana . Suç işledin ve suçu senin işlediğin bulundu ama yurtdışına kaçman gerekiyor bunu da sahte kimlik yapan birisi ile yapıyorsun ve çıkabiliyorsun. Buradaki işlediğin suç Hile/Düzen bozma tarzı şeyler. Yurtdışı kısmı ise oyunu tekrar oynama isteğin. Kimlik yapan kişi ise spoofer. Kısaca böyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yazan herkese çok teşekkür ediyorum <3

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Donanımların idlerini değiştirerek atılan banı kaldırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...