spoofer nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar spofer nerdir ne işe yarar ve nasıl kullanıcaz onu öğrenmek istiyom yardımcı olabilicek var mı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Genelde illegal, hile programlarında kullanılan bir terimdir. Bildiğim kadarıyla donanımınızın seri numaraları değiştirmeye yarayan programa verilen bir isimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk az çok onu anladım da pc zararı yoktur herhalde onun değil mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Spoofer denilen şey bir oyunda hile yaparsın donanım banı star ve spoofer program satın alarak o ban yiyen donanımın seri kodu değişir ve oyundan banınız kalkar tabiki her kişiden alınmaz güvenilir satıcı bulup alabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
peki önerdiğiniz bir spoofer varmı arkadaşlar bildiğiniz valoda aççam ban yemiyelim

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
peki önerdiğiniz bir spoofer varmı arkadaşlar bildiğiniz valoda aççam ban yemiyelim
Ben daha önce hiç hwid ban yemedim hiç spoofer kullanmadım ama site içerisinde araştırabilirsin veyahut youtubede esx diye fivem hile kanalı vardı onlar yapıyordu spoofer onlarada bakabilirsin güvenilirler

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben daha önce hiç hwid ban yemedim hiç spoofer kullanmadım ama site içerisinde araştırabilirsin veyahut youtubede esx diye fivem hile kanalı vardı onlar yapıyordu spoofer onlarada bakabilirsin güvenilirler
Fivem spooferları valorantın hwid banını kaldırmıyor. @sahan15987 Sanırım bir tane vardı, bulup ismini yazıcam.

Üye
2 HİZMET YILI
herhangi bir oyunda donanım banını kaldırması gereken yazılım/program.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
hwid banın çözümüdür, güvenilir yerden kullanılmazsa rat'ın tadına bakabiliyosun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyunlar tarafından bilgisayarına uygulanan PC'deki sistem parçalarının seri nosuna uygulanan donanım banıdır, spooferlar bu no'ları değiştirmeye ve oyun banını manipule eder.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
valodan vs ban yediğinde donanım banı kaldırırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
hwid banını kaldırıyor güvenilir yerden alman lazım rat falan yiyebilirsin araştırmanı öneririm her yerden alınmaz

Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kısaca bilgisayarının bileşenlerinin hwıd seri numaralarını bilgilerini değiştirir valorant gibi oyunlar donanım bileşenlerine ban atar spooferda bunlardan kurtulmanı sağlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Rustta yasamıstım.Önce hesap ban yiyorsunuz.Tekrar hile kullanıp yakalanırsan da anakart ban atıyorlar.Yani o bilgisayarda baska hesapla girsen dahi oyun erişimin tamamen kapalı.Spoofer de senin seri numaranı değiştirip bunun önüne geçiyo

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
engineowningin spooferı güzeldi kullandım tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam anakart banı yediğin zaman kaldırmanı sağlayan araçtır kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...