Onaylı Üye
merhaba arkadaşlar spofer nerdir ne işe yarar ve nasıl kullanıcaz onu öğrenmek istiyom yardımcı olabilicek var mı
PC ye zararı yok, fakat bazıları parayla satıp rat atıyor. Güvenilir yerden almak gerekir, onun dışında hwid yani anakart ban açılmasına yarar.knk az çok onu anladım da pc zararı yoktur herhalde onun değil mi
Ben daha önce hiç hwid ban yemedim hiç spoofer kullanmadım ama site içerisinde araştırabilirsin veyahut youtubede esx diye fivem hile kanalı vardı onlar yapıyordu spoofer onlarada bakabilirsin güvenilirlerpeki önerdiğiniz bir spoofer varmı arkadaşlar bildiğiniz valoda aççam ban yemiyelim
Fivem spooferları valorantın hwid banını kaldırmıyor. @sahan15987 Sanırım bir tane vardı, bulup ismini yazıcam.Ben daha önce hiç hwid ban yemedim hiç spoofer kullanmadım ama site içerisinde araştırabilirsin veyahut youtubede esx diye fivem hile kanalı vardı onlar yapıyordu spoofer onlarada bakabilirsin güvenilirler
Dostum zaten sadece fivem için yapmıyorlar youtube içerikleri ve guruplarının amacı o fivem hilesi ama spooferde satıyorlarFivem spooferları valorantın hwid banını kaldırmıyor. @sahan15987 Sanırım bir tane vardı, bulup ismini yazıcam.