Spoofer sahtekarlığı #ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Herkese iyi akşamlar yaklaşık 10 -15 gün önce https://memoryhackers.org/konular/valorant-all-game-hwid-spoofer-vanguard-bypass.310020/ bu adamdan spoofer satın aldım item satış üzerinden ama 1500 TL vermeme rağmen ürünün karşılığını alamadım satıcı sürekli oyalıyor canı istediği zaman yazıyor istemediği zaman oralı bile olmuyor sözde yurtdışından biriyle çalışıyor ama o da yalan kendisinin yan hesabı bu akşam onun konusunun altına yazdığım gibi Discord üzerinden mesaj attı sağlık problemlerim diyor yalan söylüyor diyorum madem üründe hata vardı ya da güncelleme vardı neden bunu baştan söylemedin ona cevap vermiyor en son bu akşam az önce yani iade yapacağını söyledi ama onuda yapmacak iyi biliyorum dikkatli olun konuşmamıza ait ekran rsimleri var ama buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum

Banlı Üye
merhaba iyi aksamlar ben konu sahibi hakkinda acilan sikayet ile ilgili aciklama yapmak istiyorum oncelikle musteriye urunu sattiktan kisa bir sure sonra kullandigimiz spoofer uzerine bir guncelleme geldi ve bu guncelleme nedeniyle urun gecici olarak kullanilamaz hale geldi bu durum benim kontrolum disinda gelisen bir durumdur bu nedenle musteriyi magdur etmemek adina surekli bilgilendirme yapmaya calistim ancak bu surecte saglik sorunlarim nedeniyle hastanede bulundugum zamanlar oldu ve bu sebeple ara ara iletisim kuramadigim durumlar yasandi buna ragmen elimden gelen yardimi saglamaya devam ettim surec bekledigimden uzun surdu bu sirada musteri iade talep etti ben de bunun uzerine urunu sagladigim yurtdisi saglayici ile iletisime gectim ve iade talebini ilettim saglayici iade talebini kabul etti ancak kendi taraflarinda banka ile ilgili gecici bir sorun oldugunu belirttiler ben de bu bilgiyi musterime ilettim ve iadenin gerceklesecegini bildirdim herhangi bir sekilde dolandiricilik ya da oyalama niyetim kesinlikle yoktur surec tamamen teknik sebepler ve saglayici kaynakli gecikmeden ibarettir musterinin de saglayici ile birebir iletisime gecip iade onayi aldigi ortadadir buna ragmen hakkimda bu sekilde bir sikayet konusu acilmasi uzucudur ben iade surecini aktif olarak takip ediyorum saglayici tarafindan odeme gerceklestigi anda musteriye iade gecilecektir bu konuda herhangi bir kacma ya da magdur etme niyetim yoktur anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Alıcının mağduriyeti giderilmesi için tarafına iadesi sağlandığında lütfen konu üzerinden geri dönüş sağlayınız tam olarak 2 gününüz bulunmaktadır sonrasında eğer alıcıya iade sağlanmamışsa forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yarın gün sonuna kadar vaktiniz bulunmaktadır son uyarıyı şu an aldınız aksi takdirde kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Son durum nedir alıcı taraf veya satıcı taraftan geri dönüş bekleniyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Satıcı kişi forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır kendisinden hiçbir suretle alışverişte bulunmayınız herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kişi iade gerçekleştirmemiştir. Ve kullanıcıyı dolandırmıştır. bilgileri alt kısımdadır.

Son kayıt.
2a00:1d58:a32a:dd00:cd9e:65ed:1120:c7bf2Cuma - 14:49Cuma - 21:01

Kod:
{
    "status": "ok",
    "2a00:1d58:a32a:dd00:cd9e:65ed:1120:c7bf": {
        "asn": "AS47524",
        "range": "unknown",
        "provider": "Turksat Uydu Haberlesme ve Kablo TV Isletme A.S.",
        "organisation": "Turksat Uydu Haberlesme ve Kablo TV Isletme",
        "continent": "Asia",
        "continentcode": "AS",
        "country": "Turkey",
        "isocode": "TR",
        "region": "Ankara",
        "regioncode": "06",
        "timezone": "Europe/Istanbul",
        "city": "Oğulbey",
        "latitude": 39.6634,
        "longitude": 32.8087,
        "currency": {
            "code": "TRY",
            "name": "Lira",
            "symbol": "TRY"
        },
        "devices": {
            "address": 0,
            "subnet": 0
        },
        "proxy": "no",
        "type": "Residential"
    }
}
Mail
Discord:
Kod:
nariasw

1776087363735.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...