Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk önce sadece 1 saat ısinma hareketleri yapmalısın dostum
Daha yeni başladım diyorsun
Yani vücudun daha ham spora alışmaya çalışyor
Yalnız ısinmadan spor yaptıysan 1 hafta yerinden kalkamazsız kas ağrısından dolayı
Hamlık atıyorsun bu ağrılar kas ağrıları normaldir. Sıradaki antrenmanlarında biraz daha hafif yapman lazım ağrıların geçene kadar. Ağrılar geçince hardcore a devam bi sıkıntı olmaz bi tarafını sakatlamadığın sürece
Böyle olması çok normal hatta şöyle bir örnek vereyim sürekli spora giden birisiyim bu corona yüzünden saldım uzun süre sonra yine başladım ama daha ilk günümde yerimden kalkamadım
hamsın bu gayet normal
Gayet normal 1 hafta boyunca bu ağrıları çekersin belki daha kısa süre 3-4 gün gibi. Kaslar alışık olmadığı için bu yüzden ağrılar oluşuyor 1 hafta sonra normale dönersin.
Kanka gayet normal 1-1.5 hafta daha agirma yapabilir daha sonra alistigi icin sorun olmayacak hangi sporu yaoarsan yap e spor da dahil once isin sonra yap
Yeni başladıysan tabi normal kasların alışmaya çalışıyor yaptıkça biraz biraz geçecek
Ama ısınma hareketleri şart yoksa bir yerini inciltirsen senin için iyi olmayabilir