somebody watching me şuan dinliyorum XDSpor sırasında dinlenecek şarkı önerisi olan var mı böyle gaza getiren, tercihen yabancı ve tercihen kulak tırmalayan şarkılar olmasın(ne demek istediğimi siz anladınız)
knk ben genellikle agresif phonk dinlıyorum sanada öneririmSpor sırasında dinlenecek şarkı önerisi olan var mı böyle gaza getiren, tercihen yabancı ve tercihen kulak tırmalayan şarkılar olmasın(ne demek istediğimi siz anladınız)
candy shoppp da iyi50 Cent - Just A Lil Bit
Phonk şarkıları olabilir onların hepsi çok güzellerSpor sırasında dinlenecek şarkı önerisi olan var mı böyle gaza getiren, tercihen yabancı ve tercihen kulak tırmalayan şarkılar olmasın(ne demek istediğimi siz anladınız)
Ne demek rica ederizÇok teşekkür ettim beyler yaklaşık 1 saatlik bir liste oluşturdum genel olarak dinlediğim ama ismini bilmediğim ya da unuttuğum şarkıları ekledim farklı tarzda olanlardan çok nadir ekledim. Like attıklarımdan ekledim Azer Bülbül hariç![]()
Aynen öyle 50 Centin bütün şarkıları dinlenirrşanışer butun sarkıları dınlenır
Post automatically merged:
candy shoppp da iyi
rammsteinin şarkılarını dinle önerilerimSpor sırasında dinlenecek şarkı önerisi olan var mı böyle gaza getiren, tercihen yabancı ve tercihen kulak tırmalayan şarkılar olmasın(ne demek istediğimi siz anladınız)
phonk iyi oluyor kralSpor sırasında dinlenecek şarkı önerisi olan var mı böyle gaza getiren, tercihen yabancı ve tercihen kulak tırmalayan şarkılar olmasın(ne demek istediğimi siz anladınız)
Eminem yükle usta misssSpor sırasında dinlenecek şarkı önerisi olan var mı böyle gaza getiren, tercihen yabancı ve tercihen kulak tırmalayan şarkılar olmasın(ne demek istediğimi siz anladınız)
phonk tarzı şarkılar çok iyiEminem yükle usta misss