Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk 3 ayda belli oluyor bende salona başlamıştım benim daha önceden tecrübem var ve kas hafızam var benim ilk ayda belirgin olmaya başladı biraz göbek bendede var bunu yürüyüş bandında yokuş tırmanarak eritiyorum hız 7 8 aralığında 1 saat boyunca ve bunun sonunda bisiklet yapıyorum evdeyken yeterli kalori açığı yakalayamazsın malesef göbek eritmek için yürüyüş ve bisiklet sürmen şart en başında ise azim geliyor çok sıkıcı bir iş yılmaman gerek sabır da çok önemli faktör hele ki beslenme zaten herşeyin başı 1.5 ay boyunca küçüçük bir şeker tanesi bile yememen gerek tatlıyı tamamen kesmelisin şeker düşmanımız
Sana fayda kısmını şöyle söyleyim hocam her gün 20 dk boyunca aynı hareketi yapsan bile bu vücut için faydalıdır sadece ağır antrenmanlar için bir profesyonelden yardım al derim
aman dıyım dostum ekmegı kesmıısn ama karbonhıdratta gereklı su gunlerde bagısıklılıgın dusmememsı lazım benım tavsıyem ne dıye osracak olursan bısıklet aletın varsa evde gunde sabahtan 2 saat ogleden sonra ıkı saat bın guzel ter atıyor bende ve gobek kaslarım fena gelıstı
beslenme çok dikkat et 7 yıldır sadece gym çalışıyorum en önemlisi sabahları kahvaltı çok önemli seni dinç tutar asittten ve şekerden uzakdur en önemlisi sıvı yağ kesinlikle uzak dur
Salona 2.300 Personal Trainer'a 2.000 TL verdim verdiğimle kaldım virüs yüzünden kapandıgı için gidemiyorum. neyse ki hesapları dondurdular. Jandarma Astsubaylıga hazırlanıyordum bir de
hocam şunu unutmamak lazım,fitness felan bunlar belli karmaların toplanarak ortaya çıktığı harici spor dallarıdır. Eğer sen diyorsan ki ben fit,geniş omuzlu birisi olmak istiyorum tek yapman gereken şey 30 dakika tempolu yürüyüş aralarında koşu ve yüzme. Bu kadar. 3 yıll fitness yapmış birisi olarak söylüyorum,eğer fitnessi bırakırsan faydasından kat kat daha fazla zararını görürsün. deri yırtılmaları,sarkan göbek sarkan meme gibi sonuçlar alırsın. fitnesse başlamadan bırak,koşmaya yürümeye ve yüzmeye alış. istersen kola iç istersen cips ye yürüdüğün zaman vucudun onu eritir. hele ki 10 dakika yüzmen zaten 1 saat koşman gibi bişey.
En az 8 Aya efsane olursun fakat üşenip bugun gıtmesem deme mıllı takımdayım ben ıstersen program yazabılırım sana ıg d3nizkucuk ama önerım çift idman yap sabah kalktığında aç karna karın kası çalış bır 20 dk sonra butun gun dınlen çok su iç kahvaltıyı normal yap şekerı kes azcık olsada karbonhıdrat al akşam spor yaptıktan sonra protein tuket paran varsa toz al saat 23.00 dan önce uyu buuyme hormanlraı 22.30 dan gece 3 e kadar çalışır buyume hormonu kasını geliştirir ve uykuya gırdığınde normalde durduğun yerden yaktığın kaloriden daha fazla kalori yakarsın