Spora Başladım beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eskiden dövüş sanatıyla ilgileniyordum tekrar evde antrenman yapayım dedim kendimi öyle bi zorlamışım ki esnediğim an kaslarım canımı çok fena yakıyor dikkat etmek lazım benim gibi abartmayın :thonkie:

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hayırlı olsun kardeşim nice güzel sporlara

ph4nt0m
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hangi uygulamayı kullanıyorsun , hayırlı olsun bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sıkı çalışırsan ortalama 3 aya kendindeki değişimi görebilirsin ama başaramayacağın hiç bir şey yok birşeyler yoksa bile pes etme devam et illaki meyvelerini yiyeceksin ilerde.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
helal reyizz devam 3 aya zayıf şekilde olucaksın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim 7 senedir spor yapıyorum 3 sene fitness 4 sene muay thai yaptım halada devam ediyorum elbet de kilo aldım ister istemez askerlik 12 kilo aldırdı 10 kilo vermem lazımdı çünkü 70-75 arası dövüşüyordum ilk defa o kadar kilo alınca en ultra zayıflama işine girdim. İlk olarak senin vücudun spora yatkın değil kendini açıp vücudunu alıştırman lazım ilk 3 ay ağrıların olur. Spor demek azim ve sabır işidir. Uyku düzeni çok önemlidir bol bol koşman lazım koşarken kalın ve termal giysilerin varsa giyip terle şeker-tuz-hamur işi gibi yiyecekleri tamamiyle kesip kendine program ayarlamalısın. Düzenli programın olmazsa eğer düzensiz kilo verirsin. kesinlikle meyve ye ve kendine sade yulaf al 50 liralık badem 50 liralık ceviz ve bal al her akşam bunları yulafa katıp yiyebilirsin. Bol Bol su içmen lazım günde 5 litre gibi. acıktığın da meyve yiyebilirsin pilav makarna uzak dur. yeşillik ve limon yersen metobolizmanı hızlandırır kısa zamanda kilo verirsin. arada ağırlık çalışarak sıkılıştırabilirisn asla ağırlık çalışma bench press gibi aletlerin altına girme sana bi çok fayda katmaz ilk olarak kilo ver sonra fitness a yönel. Kademe kademe yapıp programa uyarsan vücudun ortaya çıkar zengin beslen. fitness bölümüne geldiğin de kırmızı et ye bol bol bulgur da yiyebilirsin abartmadan aslında çok kolay ama insanlar üşendikleri için zor geliyor ve alışkanlıklarından kopamıyorlar :)

Üye
7 HİZMET YILI
sana şöyle bişe söylemem gerek en başta şınav ve mekik kesinlikle bıkmadan çekmelisin mekik sana en yararlı olanı olacaktır ve sadece ekmek değil şeker tuz ve yağlada vedalaşmalısın

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
3 4 ay gibi sürede farkı görürsün bi süre sonra kasların su toplar kilo verme/alma olayı o sıralar da durur korkma yani devam et...

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Spor da istikrar önemli eğer 3 ay sonunda bitti diye bırakırsan faydasını göremezsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
beslenme beslenme beslenme tabi egzersizler de önemli ve süreklilik

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ege Fitness backn business actually always in the business izle abi çok iyi bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Düzenli olarak belirli saatlerde yapman lazım kankam. Belirli bol proteinli şekersiz bir diyet listesi lazım, aç kalma. 3 ay'a toparlamaya başlarsın. Terrrtemiz sakın pes etme...

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beslenme olmadan olmuyor önce beslenmeni düzene sok

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Vücut agirligin ile çok birşey bekleme hocam ama dayanıklılık kazanır, yemeğine dikkat edersen zayiflarsin.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben de gitmiştim spora zamanında bilgim kadar yardımcı olmaya calışayım sana öncelikle evdeki şartlar spor icin her ne kadar uygun olmasada yapabiliceklerin kısıtlı bundan dolayı istersen sen şu virüs vs olayları düzelene kadar sen gene normal yasantına devam et çünkü evdeki spor ile verim alamazsın yani olmaz salondaki gibi olmaz ondan dolayı diyorum neyse
hocam bana demiştiki
EKMEGİ,ŞEKERİ, kes
BOL BOL PILAV +TAVUK,CİGER,KIRMIZI ET, ve YESİLLİK ye demişti ben sana aynen bunları söylüyorum
evde yapabiliceklerine gelince mekik çekersin sınav çekersin, dambıl çalışırsın kolların güclenir calısırsın
unuttuklarım varsa affola simdilik bunlar ile devam edebilirsin

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Başlıktada okuduğunuz gibi 1 haftadır telefondaki evde spor uygulamasından spor yapıyorum 90 kiloyum omuzlarım falan geniş kemiklerim de iri sadece göbeğim var hatta bayağı da var ekmeği kestim ve spor yapıyorum konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilir mi ne kadar zamanda gider bu göbek ne kadar tempolu çalışmam lazım ve fitness yapan arkadaşların ne kadar zamanda kasları belirgin hale gelmeye başlıyor beyler aydınlatın beni
dostum kardiyo yapman lazım hızlı sonuç için daha sonra 4-5 tane sıkılasma hareketi yap (mekik,twist,yanlara eğiliş,plank vb)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...