Onaylı Üye
Öncelikle, definasyon sürecinde yaşadığınız kilo kaybı normaldir çünkü kalori alımınızı kısıtlayarak ve düzenli egzersiz yaparak vücudunuzdaki yağ oranını azalttınız. Ancak, sonrasında hastalanmanız nedeniyle kilo kaybı yaşadığınızı düşünüyorsanız, öncelikle sağlığınızın düzelmesine odaklanmanızı öneririm. İyi bir beslenme planı ve yeterli dinlenmeyle vücudunuzun iyileşmesine yardımcı olabilirsiniz.Merhaba Arkadaşlar Neler Almalıyım Derken Takviye Olarak Demek İstedim. Daha Önce Definasyona Girdim 1Haftada 5 Kilo Verdim Ve Ardından 2 Hafta Hastalandım Ama Hiçbir Takviye Almadığım İçin Olduğunu Düşünüyorum Neler Tavsiye Edersiniz
Sorun takviyeden kaynaklı değil vücudun hiç yapmadığı birseye 1 hafta boyunca maruz kalınca bir dışa vurum olmuş tabi bir çok etken var usutmus olabilirsin vücudun kendini bırakmış olabilir vs vs kısacası nedenini tahmin etmek çok zor en iyisi bir doktora görünMerhaba Arkadaşlar Neler Almalıyım Derken Takviye Olarak Demek İstedim. Daha Önce Definasyona Girdim 1Haftada 5 Kilo Verdim Ve Ardından 2 Hafta Hastalandım Ama Hiçbir Takviye Almadığım İçin Olduğunu Düşünüyorum Neler Tavsiye Edersiniz
Benim tavsiyem youtube konusunda olacak. Herkesin verdiği tavsiye tabikide kendine göre yararlı olabilir. Ancak her hocanın metodunu denenerek güzel bir sonuç alamazsın benim gözümde. Çünkü her hocanın kendine göre metotları ve teknikleri vardır. Yani tavsiyem internet mecrasında gözünü birine kestirip o kişi ile uzun süreli devam etmen. Şimdiden kolay gelsin hocam.Merhaba Arkadaşlar Neler Almalıyım Derken Takviye Olarak Demek İstedim. Daha Önce Definasyona Girdim 1Haftada 5 Kilo Verdim Ve Ardından 2 Hafta Hastalandım Ama Hiçbir Takviye Almadığım İçin Olduğunu Düşünüyorum Neler Tavsiye Edersiniz
Son satır tr gym özetYa kanka şu diyet kalori falan diyenleri sal.Olay basit mk.Hamur işi,yağlı yiyecekler bildiğin zararlı yiyecekleri azaltıcan.Protein ve karbonhidrat dengeli beslenicen.Sürekli pilav yiyemessin.Her gün yumurta yenmezzz.Sen vücut geliştirme yarışmasına mı katılacaksın?Günlük kalori hesabı falan bir zaman sonra sıkılır bırakırsın.Hani millet abdest almaya üşeniyor ve namaz kılmıyor ya sende bu detaylara çok takılırsan kısa zamanda bırakırsın.
1-Hamburger,pizza,patates kızartması canın istiyorsa ye.(önemli olan bunları rutin haline getirip düzenli yememek)
2-Sürekli aynı yiyecekleri yeme.(yumurtayı haşla,kızart veya menemen yap.Pilav yerine proteinli başka besinlerle değişiklik yap)
3-Motivasyon(Sporu yaşam tarzı haline getirmen lazım.Mesele kız tavlama veya yazın şekil görünmekse olmaz.Sporu eğlenceli hale getir)
4-Amino asit(Bunu alınca spordan sonra kas yorgunluğu olmuyor.)
5-Protein tozu(Bunu yeterli beslenemiyorsan destek amaçlı al.Hem beslenip hem bunu alırsan kilo yapıyor)
6- Steroid gibi zararlı şeylerden uzak dur.Kısa sürede yapam diye doğal kastan vazgeçme.Bunu ve sporu bırakınca sarkıyolar.Amino asit ve protein tozu kullanarak Steroid ve zararlı hızlı kas yapan maddeler olmadan doğal kas yaptım.4 ay bile gitmesem tekrar gidince 1 haftada vücut topluyor.
EN ÖNEMLİSİ:Spor salonunda mutlaka kızlar olsun.Kesinlikle ve kesinlikle kız-erkek karışık spor salonuna git.Ortamda kız olmayınca +9 kro atletle,donla ve leş gibi ter kokusuyla salonda gezen tipler çok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?