Spotify Öğrenci İndirimi Nedir Nasıl Alınır? (Spotify Öğrenci Paketi)

Spotify Öğrenci İndirimi Nedir Nasıl Alınır (Spotify Öğrenci Paketi)

Mobilde ve Bilgisayarda müzik dinlemek deyince aklan ilk gelen uygulamalardan birisi olan Spotify, bir çok kullanıcının favorisi haline geldi. Spotify uygulamasını free olarak kullanmak bazen müziğin vermiş olduğu zevki kaçırabiliyor. Reklamların çıkması, müziklerin atlanamaması can sıkıcı olabiliyor.

Spotify kullanıcıları da Spotify indirimli paket ve kampanyaları takip ederek Spotify premium abonesi olmak istiyor. İşte tam bu devrede öğrencilerin kaçıramayacağı bir fırsat devreye giriyor. Spotify öğrenci paketi ile sizde indirimli paket sahibi olabilirsiniz.

Spotify Öğrenci indirimi, Spotify Öğrenci premium paketine normal premium fiyatından %50 indirimli sahip olabilirsiniz. Spotify Öğrenci paketinin özellikleri normal bir premium paketi ile aynıdır. Spotify öğrenci paketi ve normal bir premium paket arasındaki tek fark fiyatında indirim olmasıdır.

Spotify Öğrenci indirimi Nasıl Alınır?​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayarak Spotify öğrenci sayfasına geçiş yapınız. Açılan sayfada "Premium edinin" düğmesine tıklayın. Mevut bir hesabınız varsa giriş yapım veya yeni bir hesap oluşturun.

Spotify'a giriş yaptıktan sonra öğrenci olduğunuzu kanıtlamak için SheerID servisine sizi yönlendirecek. Karşınıza çıkan pencerede DEVAM butonuna tıklayın ve Spotify'ın sizden istediği bilgileri doldurun.

Gerekli bilgileri doldurduktan sonra sizi belge istediği sayfaya yönlendirecek. Bu adımda sizin güncel olarak bir öğrenci olduğunuzu kanıtlayan belgeler isteyecektir. Yükleyebileceğiniz belgeler;

Ders programı, transkript, kayıt belgesi, okul harcı makbuzu ve kayıt mektubu. Not: Bu kabul ettiği belgeler son 3 ay içinde verilmiş belgeler olmalıdır. 5 tanesinden en fazla 2 tanesini yüklemeniz yeterli olacaktır.

Spotify Öğrenci paketi ücreti ne kadar ?​

Spotify öğrenci indirimi ile güncel fiyatı 10,49 TL. İlk ay ücretsiz şekilde kullandıktan sonra her ay 10,49 TL'ye üyelik paketiniz yenilenecektir. Papara gibi ödeme servislerinin cashback programları sayesinde de 10,49 TL'nin %50'sini geri alabilirsiniz. Bundan dolayı size tavsiyem Papara hesabı açmanız ve ödemenizi oradan sağlamanız olacaktır.

Spotify Öğrenci Paketi ödeme yaptığım halde premium olamadım ?​

Bazı kişilerde bu sorun ortaya çıkabiliyor. Ödeme yapar yapmaz bazen hesabınız aktif olmayabilir. Banka hesabınızdan henüz Spotify'a para gitmemiş olabilir. Biraz beklemenizde fayda var.
Spotify Öğrenci paketi ile Premium'un tadını uygun fiyata çıkarmanız dileği ile hoşça kalın :)

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İşte aradığım konulardan biri, aslında hep aklımdaydı ama özellikle pc başına geçip hiç aramamıştım. Bunun özellikle 3 aylık 17,99 diye reklamlarını görüp alıyordum sürekli, pc de dinlediğim için premiuma pek ihtiyaç olmuyordu. Paylaşım için teşekkür ederiz.

╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Öğrenci + papara ile aldığında gerçekten çok ucuz oluyor. Yararlı paylaşım.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ADBlocker indirip youtube kullanmak daha mantıklı boşa param gitmez en azından.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
teşekkürler biraz erken alsaymışsım bu bilgiyi cok işimi görürmüş

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben youtube premium apk kullanıyorum yine de sağolasın blgi verdiğin için

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Spotify baya fp uygulama tam bizlik .d

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
severiz indirimleri bana böyle şeylerle gelin nerde beleş oraya yerleş demiş atalar :D

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Keşke liseliler içinde yapsalardi 4 sene otobüs kullandım çok ihtiyaçtı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2. yıla kadar bunu farketmeyip normal kullanmıştım..

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
öğrenci planında yıllık nasıl yapılıyor bilen var mı görmüştüm 12 aylık plan

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 79093

Mobilde ve Bilgisayarda müzik dinlemek deyince aklan ilk gelen uygulamalardan birisi olan Spotify, bir çok kullanıcının favorisi haline geldi. Spotify uygulamasını free olarak kullanmak bazen müziğin vermiş olduğu zevki kaçırabiliyor. Reklamların çıkması, müziklerin atlanamaması can sıkıcı olabiliyor.

Spotify kullanıcıları da Spotify indirimli paket ve kampanyaları takip ederek Spotify premium abonesi olmak istiyor. İşte tam bu devrede öğrencilerin kaçıramayacağı bir fırsat devreye giriyor. Spotify öğrenci paketi ile sizde indirimli paket sahibi olabilirsiniz.

Spotify Öğrenci indirimi, Spotify Öğrenci premium paketine normal premium fiyatından %50 indirimli sahip olabilirsiniz. Spotify Öğrenci paketinin özellikleri normal bir premium paketi ile aynıdır. Spotify öğrenci paketi ve normal bir premium paket arasındaki tek fark fiyatında indirim olmasıdır.

Spotify Öğrenci indirimi Nasıl Alınır?​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayarak Spotify öğrenci sayfasına geçiş yapınız. Açılan sayfada "Premium edinin" düğmesine tıklayın. Mevut bir hesabınız varsa giriş yapım veya yeni bir hesap oluşturun.

Spotify'a giriş yaptıktan sonra öğrenci olduğunuzu kanıtlamak için SheerID servisine sizi yönlendirecek. Karşınıza çıkan pencerede DEVAM butonuna tıklayın ve Spotify'ın sizden istediği bilgileri doldurun.

Gerekli bilgileri doldurduktan sonra sizi belge istediği sayfaya yönlendirecek. Bu adımda sizin güncel olarak bir öğrenci olduğunuzu kanıtlayan belgeler isteyecektir. Yükleyebileceğiniz belgeler;

Ders programı, transkript, kayıt belgesi, okul harcı makbuzu ve kayıt mektubu. Not: Bu kabul ettiği belgeler son 3 ay içinde verilmiş belgeler olmalıdır. 5 tanesinden en fazla 2 tanesini yüklemeniz yeterli olacaktır.

Spotify Öğrenci paketi ücreti ne kadar ?​

Spotify öğrenci indirimi ile güncel fiyatı 10,49 TL. İlk ay ücretsiz şekilde kullandıktan sonra her ay 10,49 TL'ye üyelik paketiniz yenilenecektir. Papara gibi ödeme servislerinin cashback programları sayesinde de 10,49 TL'nin %50'sini geri alabilirsiniz. Bundan dolayı size tavsiyem Papara hesabı açmanız ve ödemenizi oradan sağlamanız olacaktır.

Spotify Öğrenci Paketi ödeme yaptığım halde premium olamadım ?​

Bazı kişilerde bu sorun ortaya çıkabiliyor. Ödeme yapar yapmaz bazen hesabınız aktif olmayabilir. Banka hesabınızdan henüz Spotify'a para gitmemiş olabilir. Biraz beklemenizde fayda var.
Spotify Öğrenci paketi ile Premium'un tadını uygun fiyata çıkarmanız dileği ile hoşça kalın :)
ilk premiumda indirim yapılırken sanal karta gerek varmı yoks akendi kartımızı kullanabilrmiyiz ? lütfen söylermisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum bu uğraşın için teşekkür ederim malum ülkenin durumu ortada artık herseyin ucuzunu arıyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bılgı ıcın tesekkur ederım cok yardımcı oldu deneyecegım

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben öğrenci değilim ama aldım eski belgeyi kullanarak

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar kardeşim çok yağağlı papara ile birleştirip kullana bilirim galiba.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sonunda aradığım konu paparayla felaket ucuza geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benim öğrencilik bittikten sonra arkadaşlarımın öğrenci belgesi ile aynı hesabı 5.5 yıl boyunca öğrenci indirimli şekilde kullandım sonra çözdüler galiba olayı ya da ben yapamadım...