parasız elde edemezsin fakat 5 tlye fln satılıyor itemsatışda .Hocam arkadaşlarımla aynı anda şarkı dinlemek istiyorum bunun için premium lazım mış para harcamadan premium nasıl elde edebilirim
Ben pc için soruyordumapk olarak indirmistim herhangi bir sorun yasamadım
Ücretsiz Deneme Vardı günü gelince iptal ediyorsun knkHocam arkadaşlarımla aynı anda şarkı dinlemek istiyorum bunun için premium lazım mış para harcamadan premium nasıl elde edebilirim
bande indirmiştim bi ara fakat arkadaşlarla felan dinlenmiyodu.apk olarak indirmistim herhangi bir sorun yasamadım
apk indirirsin ama aynı anda dinleyemezsin çünkü kullanıcı premium olarak gözükmez,Hocam arkadaşlarımla aynı anda şarkı dinlemek istiyorum bunun için premium lazım mış para harcamadan premium nasıl elde edebilirim
Professor, eu quero ouvir músicas ao mesmo tempo com meus amigos, eu preciso de premium para isso, como posso obter premium sem gastar dinheiro?
Satın aldım hocam az önce teşekkür ederimapk indirirsin ama aynı anda dinleyemezsin çünkü kullanıcı premium olarak gözükmez,
dc den ekle 1 aylık aile daveti atiyim
sürekli yeni hesap açıp 1 aylık ücretsiz yapa yapa beleş kullanırdın :dSatın aldım hocam az önce teşekkür ederim