SSD mi Alıyım HDD mi ? Bilgisi olan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dostum oyun ve diğer depolama ihtiyaçların için normal bir hdd işini görecektir. bunlar için ssd diske para vermene değmeyecektir.

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık iki ay önce Monster Laptop aldım, Üzerinde 256 gb samsung ssd ile beraber geldi, fakar şuan yer konusunda ciddi sıkıntılar çekiyorum, Sizce Bir ssd Daha mı alayım yoksa Hdd Alsam yeterli olur mu, Ssd De windows kurulu devam edicek, Oyunları ve programlarımı Hdd ye çekmeyi düşünüyorum, hemde daha az masraf olur. Sizce ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar ile birlikte gelen SSD'ye genelde Windows kurulu olur. Sistem daha hızlı ve temiz çalışır. 480 GB'lık 7200 RPM değeri olan temiz bir HDD (2. el de olabilir piyasada fazlasıyla temizi var) işine yarayacaktır. Asla vazgeçemediğin ve durmadan oynadığın oyunlarını SSD diskine de kurabilirsin, oyunlar daha sağlıklı ve performanslı çalışacaktır.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Tabi ki HDD ama laptop u çok hareketli kullanan biriysen SSD düşünmek daha mantıklı. HDD ler hareket halinde çalıştıklarında donanımsal olarak problem yaşamaya yatkındırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1tb HDD almalısın. Ssd de windows kurulu olsa yeterli

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
paran varsa ssd den şaşma derim ama yanına uygun 7200 rpm hdd alabilirsin bütcen düşükse

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ssd almana gerek yok var zaten Hdd alman daha iyi olur butcen icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...