ssd daha hızlı çalışır ama sadece depo olarak kullanacaksan ve hız önemli değilse hdd boyutu daha fazla olduğundan daha avantajlı olur, hız önemliyse ssd al.
Kardeşim ssd hdd den kat kat hızlı çalışır bilgisayarın hızlı açılır hızlı kendine gelir fakat boyutu azdır hdd nin boyutu fazladır . 480 GB yada 500 GB bir ssd kullanırsan senin için iyi olacaktır 240 gb yetmiyor sistem kullanımıyla oyunlarla birlikte 2 oyun kuruyorsun doluyor
Bence ssd al cunku abimin pc side ssd var pc cok hızlı bır sekılde calısıyor hdd onermem oda arkadasda var ama bıraz kotu sdd daha ıyı karsılasdırırsak.
ssd aldığında disk kullanmadığını anlayacaksın dostum. Sadece windows çalıştırmak için ssd kullan. Depolama için 7200rpm sıradan bir disk kullansan da işini görecektir.
Normal taşınabilir hard diskte alacaksan kesinlikle Samsung Alma WD Elements alabilirsin + kılıftan çıkarma kılıf bulamadıysan etrafını yumuşak bir köpükle kapla ve içine sabitle, eğer oldu da düşürürsen bir yerinden hasar alırsa kullanılamaz hale gelebiliyor çok hassas oluyor genelde.
tekrardan merhaba arkadaşlar ben hem depolama hemde normal kullanım için hardisk almak istiyorum ssd mi alsam daha iyi yoksa hdd mi
1 tb hdd yada 256 gb ssd alabilirim hangisi daha mantıklı olur birde aynı şekilde taşınabilir hardisk alcam onada yorum yaparsanız sevinirim