ssd mi ? hdd mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ssd daha hızlı çalışır ama sadece depo olarak kullanacaksan ve hız önemli değilse hdd boyutu daha fazla olduğundan daha avantajlı olur, hız önemliyse ssd al.
hocama katılıyorum hız için ssd depo için hdd

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ssd kesinlikle

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim ssd hdd den kat kat hızlı çalışır bilgisayarın hızlı açılır hızlı kendine gelir fakat boyutu azdır hdd nin boyutu fazladır . 480 GB yada 500 GB bir ssd kullanırsan senin için iyi olacaktır 240 gb yetmiyor sistem kullanımıyla oyunlarla birlikte 2 oyun kuruyorsun doluyor

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence ssd al cunku abimin pc side ssd var pc cok hızlı bır sekılde calısıyor hdd onermem oda arkadasda var ama bıraz kotu sdd daha ıyı karsılasdırırsak.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ssd aldığında disk kullanmadığını anlayacaksın dostum. Sadece windows çalıştırmak için ssd kullan. Depolama için 7200rpm sıradan bir disk kullansan da işini görecektir.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Normal taşınabilir hard diskte alacaksan kesinlikle Samsung Alma WD Elements alabilirsin + kılıftan çıkarma kılıf bulamadıysan etrafını yumuşak bir köpükle kapla ve içine sabitle, eğer oldu da düşürürsen bir yerinden hasar alırsa kullanılamaz hale gelebiliyor çok hassas oluyor genelde.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ssd al geçde 1tb hdd 300 250 g 250 tl indirim ile 400-500 gb ssd bulursun
Post automatically merged:

256 GB / SSD ile max 3 oyun iner rainbow csgo apex tarzı bitti ama 1 TB'de istemediğin kadar oyun yüklersin 5 6 tane hatta üste bile çıkar :D
zamanında 256 gb hdd kullandım ve gayet yetti apex csgo + çere oyun yüklersin ama bi süre sonra depolama yetmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tekrardan merhaba arkadaşlar ben hem depolama hemde normal kullanım için hardisk almak istiyorum ssd mi alsam daha iyi yoksa hdd mi
1 tb hdd yada 256 gb ssd alabilirim hangisi daha mantıklı olur birde aynı şekilde taşınabilir hardisk alcam onada yorum yaparsanız sevinirim
benim için ssd daha avantajlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...