- Konuyu başlatan
-
çok teşekkür ederimOnlar ssd ye kurarlar sıkıntı etme. Satın aldığın sistemde kaç gb ssd kaç gb hdd olduğuna bak. Ardından masaüstündeki bu bilgisayar kısmına girip hangi diskin dolu olduğuna bakarsın
Eğer kafan karışırsa sistemin geldiğinde özelden yazarsın bana söylerim sana. Ama dert etme onlar ssd ye kurar zaten. Bilgisayarının şıp diye açılmasından anlarsınçok teşekkür ederim
peki bi sorum daha var ssd ye kurduklarında hangi disk oluyo nereden anlıyıcam onun ssd olduğunu adı falanmı değişiyoOnlar ssd ye kurarlar sıkıntı etme. Satın aldığın sistemde kaç gb ssd kaç gb hdd olduğuna bak. Ardından masaüstündeki bu bilgisayar kısmına girip hangi diskin dolu olduğuna bakarsın
Yok mesela bende senin gibi sistem aldım ve bana hazır geldi. 500gb ssd 2tb harddisk aldım. 500gb doluydu 2tb boştu. Yani sistem 500gbye kurulmuş, 500gb de ssd'idi oradan çok rahat anlarsınpeki bi sorum daha var ssd ye kurduklarında hangi disk oluyo nereden anlıyıcam onun ssd olduğunu adı falanmı değişiyo
Evet m2 ssd > ssd > hddm2 ssd daha iyi demmi
hem ssd hem de hdd 1tbYok mesela bende senin gibi sistem aldım ve bana hazır geldi. 500gb ssd 2tb harddisk aldım. 500gb doluydu 2tb boştu. Yani sistem 500gbye kurulmuş, 500gb de ssd'idi oradan çok rahat anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?