Senlik bir durum değilse ilgilenmeyebilirsin öğrenmek isteyen öğrenir.Eğer yeni bir şey paylaşıcaksanda konu açmanı tavsiye ederimmikemmel haber de bize ne bundan kanki? bak ben sana türkiyeden bi haber vereyim işinize yarar benim gibi altyapı arızası yaşayıp vodafone redbox kurumsalla 25 mbitte olsa alayimda iş görsün 10 mbitten iyidir derseniz altını çiziyorum DEMEYİN! hayatımda gördügüm en saçma dolandırıcılık. Vekron telekoma baglı satiş temsilcileri işletmemize geldi 3 saat satış personeline derdimi anlattim para nedir lan boşver parayı 200 degil 300 ödeyeyim ama bana 25 verin bana bu lazim 15 20 kabulum değil lazim degil dedim . Neyse bu adam biraz mal çıktı her satış personeli gibi dükkanin içinde çıkar telefonunu dedim açtik speed testi baktik 35 mbit hız var dedim gözünle gördün demekki burda şebeki yogunlugu yok saat 4 yogun saatler ve 35 aliyoruz yanii ben 25 alicam bide 25mbps 24 saat degil sabah 7 akşam 7 eywallah banada o lazim anlaştık üstüne de bastım bak bi yamuk olmasın ha modemde az degil fazla almam lazim 300 mbps modem neticetede. Modem geldi ve ben hiç şaşırmadım test 25 i zorluyo aninda 10 mbps sabit sonra akşam 7 oldu hala sabit 5 mbps ye düşmüyor neyse 60 günde adamlara zorla ulaştim elimde ne sözleşmede numara var ne vodafone müşteri hizmetleri ulaşlabiliyor hat düşüyor kazayla ulaştim ariza biraktim dönmed,iler bu gün aradim 2 saat kadınla tartıştım salak ya bunlar milletide salak sanıyolar galiba kadın diyoki daha önce size dönülmüş ariza giderilmiş dedim arayan olmadı ses kaydı varsa dinleyin paylaşamam diyor e dedim telefonda mesajda yok benlede görüşmediniz neyle kanitlicaksiniz bana ulaştiginiz? cevap yok neyse bu salak karı hız düşüklügünmü arıza kaydı olarak alamam dedi dedim uzatma ben kerizleyecegin son insanım aklını alırım şimdi sen 25 mbps vericem dedigin yerde yogunluk vardir diyosun modemin dibine başka vodafone hat koyuyorm 35 aliyor benimki 10 sabit beni kısıtlamışsınız bu ne demek diyorum? arıza degil diyor salaga dedimki kardeş benim paketim sabah 7 akşam 7 25 sonrasinda 5 mbps degilmi dedim? evet dedi e bu akşam 5 e düşmüyor 10 da sabit kaliyor buda ariza degilmi dedim? evet arıza dedi zorla kayıt açtırdım kadına ya bırak ellun muskı bize faydası olmaz şu ülkede internet in İ si varsa öpün başiniza koyun ayda 1 kurşun döktürün 90 dakika internet kesintisini o hızlara ve o teknolojik kablosuz internete ben haber yapma geregi duymam şahsen olabilir adamlar UZAYDA LAN uzayda bizimkiler 500 metre öteden 20 mbps veremiyor...