Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktanda anlaşıldığı üzere steam hesabımda 50 tllik bir bakiye var ve ben bunu nakite çevirmek istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Mesela 50 TL niz var gidin 50 TL lik bir CSGO skini alın sonra onu bynogame sitesi üzerinden satın oradan da parayı kendi kartınıza gönderin az bir komisyon ücreti keserler ama büyük bir kayıp yaşamadan paranızı alırsınız.
knk steamde skin al sonra git bayno gamede sat en güvenilir site nakite cevirirsin yada git item al baynodan sonra steamda sat para kas yani fiyatı baynoda z olupda steamda fazla olanları al sat yap tcaret yani bende hile alırken bu yolu kulaniom
Arkadaşlarınla anlaşma yapıp kendi aranızda oyun alarak takas edebilirsiniz, bunun dışında oyun skinleri satın alıp portallarda satabilirsin fakat kesinti yapacaktır. Dm atarsan portallar hakkında bilgi verebilirim.
Hocam steam'dan para çekme özelliği malesef daha gelmedi. Fakat birisine oyunu gift atıp ondanda parayı kartınıza attırabilirsiniz. Oyun Satış yap kısaca.
Sistemler arası veri akışı sağlayabilirsin ancak Steam üzerinden direkt nakit akışı sağlayamazsın. %3 Steam komisyonu ile farklı bir ürün sitesine aktarım sağlayabilir, o aktarılan site üzerinden de ortalama %5 komisyon ile bakiyene ulaşabilirsin. min. Ortalama 39 TL civarı bir çekim elde edebilirsin. Bakiyenin tamamına erişim sağlaman mümkün değil, İyi forumlar dilerim..
Çeviremezsiniz. Onu dolaylı yoldan yapmanız gerekir. Örneğin arkadaşınızdan bir oyun parası alıp, arkadaşınıza o oyunu atmak tarzı gibi, yada skin alarak bynogameden satabilirsin.
Steam bakiyesini almak diye birşey yok dolaylı yoldan alabilirsiniz öylede işin içine komisyon giriyor yani 50 tl varsa sana 30-35 tl arası bişi alırsın.