Onaylı Üye
Arkadaşlar gta 5 indirimdeyken almak istiyorum ama sadece 13 tl var. koleksiyon kartı v.b. nasıl 85 tl kasabilirim detaylı anlatacak birisi var mıdır ?
aga görüyorum bi şekilde yapıyorlar. mesela oyun oynadıkça envantere kart falan geliyo onu cevhere dönüştürme veya direk topluluk pazarında satma gibi yöntemler. gta 5 almak istedim alamadım bi türlü zaten indirim de bitti. plati den güvenemedim ben steamdan rahat rahat oynamak istedim de galiba kışın alabilcem anca.Steamda 85tl kasmak mı? Çıldırmış olmalısın :d
Bende bi ara gta 5 çekilişi yapıcam.bu arada gta 5 tekrar indirime girer rahat olaga görüyorum bi şekilde yapıyorlar. mesela oyun oynadıkça envantere kart falan geliyo onu cevhere dönüştürme veya direk topluluk pazarında satma gibi yöntemler. gta 5 almak istedim alamadım bi türlü zaten indirim de bitti. plati den güvenemedim ben steamdan rahat rahat oynamak istedim de galiba kışın alabilcem anca.
aga indirime girse de biraz zor yani 16 tl var şuan 70 tl lazım en az. o parayı da anca kışın biriktirebilirim.Bende bi ara gta 5 çekilişi yapıcam.bu arada gta 5 tekrar indirime girer rahat ol