Steam de nasıl cüzdan bakiyesi kasabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar gta 5 indirimdeyken almak istiyorum ama sadece 13 tl var. koleksiyon kartı v.b. nasıl 85 tl kasabilirim detaylı anlatacak birisi var mıdır ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yok öyle kasamazsın, daha doğrusu kasarsın ancak doğru kelime kasmak değil steam üzerinden planlı para kazanmak olur bunun içinde kafayı kırman lazım onuda yapmak mantıksız olacağı üzere senin için en mantıklı şey ***** indirmen eğer illa online diyorsanda ucuz, 3 dolara plati ru var ortalama bu fiyata online gta 5 hesabı alabiliyorsun biraz araştır bak uygunsa al.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Steamda 85tl kasmak mı? Çıldırmış olmalısın :d
aga görüyorum bi şekilde yapıyorlar. mesela oyun oynadıkça envantere kart falan geliyo onu cevhere dönüştürme veya direk topluluk pazarında satma gibi yöntemler. gta 5 almak istedim alamadım bi türlü zaten indirim de bitti. plati den güvenemedim ben steamdan rahat rahat oynamak istedim de galiba kışın alabilcem anca.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga görüyorum bi şekilde yapıyorlar. mesela oyun oynadıkça envantere kart falan geliyo onu cevhere dönüştürme veya direk topluluk pazarında satma gibi yöntemler. gta 5 almak istedim alamadım bi türlü zaten indirim de bitti. plati den güvenemedim ben steamdan rahat rahat oynamak istedim de galiba kışın alabilcem anca.
Bende bi ara gta 5 çekilişi yapıcam.bu arada gta 5 tekrar indirime girer rahat ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...