8 Eyl 2018 Yasaklandı #1 Laulie L Yaşayan efsane Banlı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 1,360 Çözümler 37 Tepki puanı 402 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Steam e girince ``Steam, güncelleme için çevrim içi olmalıdır. Lütfen Ağ Bağlantınızı doğrulayın ve yeniden başlatın.`` diyor bu hatayı nasıl düzelte bilirim?
Steam e girince ``Steam, güncelleme için çevrim içi olmalıdır. Lütfen Ağ Bağlantınızı doğrulayın ve yeniden başlatın.`` diyor bu hatayı nasıl düzelte bilirim?
8 Eyl 2018 Yasaklandı #2 BabyShower B Banlı Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 254 Tepki puanı 53 7 HİZMET YILI Büyük ihtimal internetin olmadıgı için steam güncellenemiyor diyor Modemi bi kontrol et steam'de sorun yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Büyük ihtimal internetin olmadıgı için steam güncellenemiyor diyor Modemi bi kontrol et steam'de sorun yok
8 Eyl 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Laulie L Yaşayan efsane Banlı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 1,360 Çözümler 37 Tepki puanı 402 Ödüller 7 8 HİZMET YILI BabyShower' Alıntı: Büyük ihtimal internetin olmadıgı için steam güncellenemiyor diyor Modemi bi kontrol et steam'de sorun yok Genişletmek için tıklayın ... hocam herşey tam neyse zaten çözdüm sorunu Oyla 0 Olumsuz oyla
BabyShower' Alıntı: Büyük ihtimal internetin olmadıgı için steam güncellenemiyor diyor Modemi bi kontrol et steam'de sorun yok Genişletmek için tıklayın ... hocam herşey tam neyse zaten çözdüm sorunu
8 Eyl 2018 #4 FentanLy F Uzman Üye Katılım 25 Mar 2018 Mesajlar 239 Tepki puanı 136 8 HİZMET YILI Murcielago' Alıntı: hocam herşey tam neyse zaten çözdüm sorunu Genişletmek için tıklayın ... Nasıl cozdun bendede aynı sorun var Oyla 0 Olumsuz oyla
Murcielago' Alıntı: hocam herşey tam neyse zaten çözdüm sorunu Genişletmek için tıklayın ... Nasıl cozdun bendede aynı sorun var