Steam Hesabım Çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GONYALI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Discord sunucuları falan varsa ordan yazabilirsin. Kesinlikle sana yardımcı olurlar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim bazı kişilerin de dediği gibi steam desteke hesabın senin olduğunu kanıtla mesela ana hesap bilgilerini eski şifreni söyleyebilirsin zaten onlar bu verilere erişebilirler
inşallah hesabını alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bense steam destek den çöze bilirsin ama uzun süre bilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
başka gmail açıp steam desteğe yaz istersen olur herhalde

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
2 dogrulamalı kod yapabilirsin veya e postadan al

Üye
6 HİZMET YILI
eğer herhangi birşey satın aldıysan mailine fatura gelir oyunu satın aldığına dair bu yoldan hesabı geri kurtarabilirsin.

hmm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga bir takım soru soruyor sana ilk oyunun ne fln kart bilgilerini fln giriyorsun 10 günde fln geri veriyolar sana

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4 temmuzda bi adam epostama girmiş bugunde steam hesabımı çalmış epic gameside çalmış onu kurtardım google hesabını da kurtardım ama steamı kurtaramadım çünkü adam kendi epostasını koymuş şifremide değiştirmiş oyuzden şifremi sıfırlayamıyorum lütfen biri bana yardım etsin o hesapta Rust vardı ve 2 tane daha 20 ve 10 liralık oyun vardı
steam hesabının eski ss leri var mı tarihi ile steam desteğe yazarsan ellbet dönerler

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oyunları satın aldığın banka hesabıyla bir ihtimal kurtarabilirsin kral. ortalık hırsız dolmuş

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4 temmuzda bi adam epostama girmiş bugunde steam hesabımı çalmış epic gameside çalmış onu kurtardım google hesabını da kurtardım ama steamı kurtaramadım çünkü adam kendi epostasını koymuş şifremide değiştirmiş oyuzden şifremi sıfırlayamıyorum lütfen biri bana yardım etsin o hesapta Rust vardı ve 2 tane daha 20 ve 10 liralık oyun vardı
keke ilk alışveriş yaptığın kredi kartının ilk 4 numarasını ve hangi kredi kartıyla yaptığını biliyorsan destekte hesap çalınmasıyla ilgili bölüm var eposta ve şifremi bilmiyorum'u seç orda bu soruları sorucak ve satın alma geçmişi duruyosa fotoğrafını çekip dosya olarak koyabilirsen benimde hesabım çalındı ve böyle aldım iyi eğlenceler tekrardan.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Steam destek var burda işin ne dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tenta enviar um ticket para o suporte do steam, pode ser que com algumas informações, como a data de nascimento, a conta possa ser recuperada

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hesabımı geri aldım Steam Supporta Türkçe: Steam Hesabımı Çalan Adam Epostamı Ve Şifremi Değiştirdi. Yazdım bide adamın Gmailime gelen eposta değiştirme isteğini ekran görüntüsü aldım onlarda şifremi sıfırlayıp şifreyi epostama attılar hesabıma Steam Guard Mobil Kimlik Tarayıcısı ekledim. (STEAM GUARD MOBİL KİMLİK TARAYICISI EKLEMEYİ UNUTMAYIN)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hesabın açılırken sana kurtarma kodu verilmiştir onu bir yere yazdıysan kurtarırsın

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
dostum destek acabilirsin bu konuda yada epostanı falan kurtaracak bilgileri hatırlıyorsan alabilirsin hesabını

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kurtaramazsın galiba çünkü bağlı olan e postayı değiştirmiş geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...