GONYALI
Onaylı Üye
Discord sunucuları falan varsa ordan yazabilirsin. Kesinlikle sana yardımcı olurlar
steam hesabının eski ss leri var mı tarihi ile steam desteğe yazarsan ellbet dönerlerArkadaşlar 4 temmuzda bi adam epostama girmiş bugunde steam hesabımı çalmış epic gameside çalmış onu kurtardım google hesabını da kurtardım ama steamı kurtaramadım çünkü adam kendi epostasını koymuş şifremide değiştirmiş oyuzden şifremi sıfırlayamıyorum lütfen biri bana yardım etsin o hesapta Rust vardı ve 2 tane daha 20 ve 10 liralık oyun vardı
keke ilk alışveriş yaptığın kredi kartının ilk 4 numarasını ve hangi kredi kartıyla yaptığını biliyorsan destekte hesap çalınmasıyla ilgili bölüm var eposta ve şifremi bilmiyorum'u seç orda bu soruları sorucak ve satın alma geçmişi duruyosa fotoğrafını çekip dosya olarak koyabilirsen benimde hesabım çalındı ve böyle aldım iyi eğlenceler tekrardan.Arkadaşlar 4 temmuzda bi adam epostama girmiş bugunde steam hesabımı çalmış epic gameside çalmış onu kurtardım google hesabını da kurtardım ama steamı kurtaramadım çünkü adam kendi epostasını koymuş şifremide değiştirmiş oyuzden şifremi sıfırlayamıyorum lütfen biri bana yardım etsin o hesapta Rust vardı ve 2 tane daha 20 ve 10 liralık oyun vardı
Hesabın açılırken sana kurtarma kodu verilmiştir onu bir yere yazdıysan kurtarırsınArkadaşlar 4 temmuzda bi adam epostama girmiş bugunde steam hesabımı çalmış epic gameside çalmış onu kurtardım google hesabını da kurtardım ama steamı kurtaramadım çünkü adam kendi epostasını koymuş şifremide değiştirmiş oyuzden şifremi sıfırlayamıyorum lütfen biri bana yardım etsin o hesapta Rust vardı ve 2 tane daha 20 ve 10 liralık oyun vardı