Desteğe yazdım bakalım ne olcak yok bu direkt benim kendi hesabım yıllardır kullandığım hesapTek yapman gereken şey hesabında daha önce kullandığın kart bilgilerini vermek, hesabını kısa süre içerisinde Steam destek ekibinden geri alacaksın. Çok kişi bu yöntemle hesap satıyor ve daha sonra geri alıyor, tabii para ona kalıyor.
çalıntı hesapları satan siteleri bulup 1 dolara satın alabilirsinBaşlıkta da yazdığım gibi Steam hesabımda guard olmasına rağmen çalındı. Çalan kişi mail adresini telefon numarasını hesap adını her şeyi değiştirmiş. Hesaba ne zaman girmeye çalışsam guard kod isterdi ya mailden ya da telefon numarasından çalınırken istememesi enteresan. Steam desteğe girdiğimde hesabım çalındıya tıklayınca hesaba giriş yapmamı ya da parolamı sıfırlamamı istiyor. Her şey değiştiği için ikisini de yapamıyorum yardımcı olup yönlendirebilecek birisi varmıdır ?
kendi hesabımı çalan adamı bulup tekrar geri mi alayım ?çalıntı hesapları satan siteleri bulup 1 dolara satın alabilirsin
steam çalınan tüm hesapları geri vermiyor e haliyle yapacak pek birşeyde kalmıyor. umarım şimdiye geri almışsındır hesabınıkendi hesabımı çalan adamı bulup tekrar geri mi alayım ?hesabı kilitledim zaten desteğe de yazdım ingilizce olarak ben erişemiyorsam o da erişemez
gözün aydın. steama ticket atarken senden neler istediler bunları paylaşabilir misin ? daha sonra ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar olabilir.Steam destekle iletişim kurdum geri aldım hesabı ugraştırmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?