Benimde başıma geldiydi ama ben ticket atip aldiydimarkadaşlar steam hesabım çalındı. e posta ve şirfresi değiştirilmiş .r uzantılı bir e posta var. steamdan yardım için bilgilerimi giriyorum fakat kart bilgilerim doğrulanamadı diyiyor. e posta ile kod istiyorum kodu göndermiyorlar ne yapmalıyım.
Nasıl yapicam onu anlatirmsiinBenimde başıma geldiydi ama ben ticket atip aldiydim
evet ama e psotama kod gelmiyor ulaşamıyorum bu yüzdenSteam desteğe yazmayı denedinmi
Hocam ben müşteri hizmetleri steam kadar kaliteli bir platform görmedim, benim steam hesabım da çalışmıştı 15 dk ya geri aldım.arkadaşlar steam hesabım çalındı. e posta ve şirfresi değiştirilmiş .r uzantılı bir e posta var. steamdan yardım için bilgilerimi giriyorum fakat kart bilgilerim doğrulanamadı diyiyor. e posta ile kod istiyorum kodu göndermiyorlar ne yapmalıyım.
Ben başka mailimden destek hattına ulaşmıştım, bana hesabın ilk epostasını falan sormuşlardı, doğru cevapladığım için steam hesabımı onlara ulaştığım mail üzerine alıp geri verdiler.evet ama e psotama kod gelmiyor ulaşamıyorum bu yüzden
müşteri hizmetlerini ara eğer para yatırdığın kart aktif ve yanındaysa her türlü alırsın iyi günler
hesabınızın ilk epostasi ile steam desteğe yazın satın aldıysanız fatura ve kart numaranızın son 4 hanesini gönderin yeterli kanıt sağladınızda hesap ise geri verilecektirarkadaşlar steam hesabım çalındı. e posta ve şirfresi değiştirilmiş .r uzantılı bir e posta var. steamdan yardım için bilgilerimi giriyorum fakat kart bilgilerim doğrulanamadı diyiyor. e posta ile kod istiyorum kodu göndermiyorlar ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?