Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhalar arkadaşlar gmail hesabım çalındı 2 ay önce ve hayla geri alamadım telefon ve kurtarma e postası değiştirilmiş ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Gmail'in desteğine yaz sana doğum tarihini, ilk telefon numarasını, ilk kurtarma epostasını vs. sorucak eğer ki cevaplıyabilirsen %75 ihtimalle alabileceksin.
Gmail'in desteğine yaz sana doğum tarihini, ilk telefon numarasını, ilk kurtarma epostasını vs. sorucak eğer ki cevaplıyabilirsen %75 ihtimalle alabileceksin.
knk telefon doğrulaması yapmışmıydın yaptıysan kurtarabilirsin onun dışında 2. bir e posta giriliyor güvenlik için onu da yapmadıysan google dan yardım al yaz yetkililere bırakma peşini!
Eğer içersine telefon numarası yada kurtarma maili vs. koymadıysan alman zor ama gmail bu konuda seçenekler sunuyor o seçenekleri takip ederek kendini kanıtlayabilirsin