Steam hesabıma gierken ağ hatası yazısıyla karşılaşıyorum ama farklı hesaba girebiliyorum ayrıca yan hesabımdan profilime girmeyi denedim ancak profil resmi yeni hesap açıldığında gelen soru işareti ismi ise steam hesap kodu gibi 767641684 gibi mesela
Sunucular aktif olmasına rağmen bu hatayı alıyorsanız bağlantınızı kontrol edin ve Steam'i kaldırıp yeniden kurun. işe yarar mı bilemem ama denemeye değer ve de steam hesabınızda hiç hile açtınız mı?
Modemi aç kapat yap, steami sil geri yükle ama silerken tüm dosyaları sil (oyunlar varsa onları diğer diske at sonra steami yükleyince geri içine atarsın)
Steam hesabıma gierken ağ hatası yazısıyla karşılaşıyorum ama farklı hesaba girebiliyorum ayrıca yan hesabımdan profilime girmeyi denedim ancak profil resmi yeni hesap açıldığında gelen soru işareti ismi ise steam hesap kodu gibi 767641684 gibi mesela