beyler benim yıllardır aklıma takılan bir soru var steamda donanım banı bulunuyormu yani kullanıcılar belirli bir wac yeme sınırı aştıktan sonra en sonunda donanım banı mı yiyorlar en korktuğum konu budur bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
beyler benim yıllardır aklıma takılan bir soru var steamda donanım banı bulunuyormu yani kullanıcılar belirli bir wac yeme sınırı aştıktan sonra en sonunda donanım banı mı yiyorlar en korktuğum konu budur bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
donanım banı derken , örnek veriyorum cs go'da ban yersen itemlerini satamıyorsun alamıyorsun itemlerin öylece kalıyor diğer oyunlar içinde geçerli ve bunlar geçmiyor vac ban yiyorsun
yani o bilgisayar üzerinden bir daha steamı kullanamıyorsun diye biliyorum bi şekilde harddiskinin model numarasına yada ekran kartının model numarasına ban atıyorlar heralde.