Steam MAC (DONANIM) Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
beyler benim yıllardır aklıma takılan bir soru var steamda donanım banı bulunuyormu yani kullanıcılar belirli bir wac yeme sınırı aştıktan sonra en sonunda donanım banı mı yiyorlar en korktuğum konu budur bilen biri varsa yardımcı olabilirmi

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
benim bildiğim öğle bir şey yok yani eminim öğle bir şey olsa stem hile yapan çok daha az olurdu

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
beyler benim yıllardır aklıma takılan bir soru var steamda donanım banı bulunuyormu yani kullanıcılar belirli bir wac yeme sınırı aştıktan sonra en sonunda donanım banı mı yiyorlar en korktuğum konu budur bilen biri varsa yardımcı olabilirmi

donanım banı derken , örnek veriyorum cs go'da ban yersen itemlerini satamıyorsun alamıyorsun itemlerin öylece kalıyor diğer oyunlar içinde geçerli ve bunlar geçmiyor vac ban yiyorsun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
benimde bildiğim kadarıyla öyle bişey yok diye biliyorum bende

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bahsettiğin muhabbet HWID ban . Steamda bazı oyunlarda bu sistem var . Fakat CsGo da herhangi bir hwid ban olayı yok diye biliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Steamde öyle bir politika henüz yok. Sadece hesabını banlayıp geçiyolar. O da sadece o oyun için diğer oyunlara erişimin hala devam ediyor.

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk oyle bişi yok diye biliyorum ben

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vardır fakat her oyun için geçerli değil. Bazı oyunlarda vardır. Aslında hileciler için iyi bir yöntem fakat ben de dahil hile kullandığım için kötü buluyorum bu olayı :D.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hilede hwid kilidi yoksa donanım banı yersin
Hileye göre degişir donanım banı

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
donanım banı derken , örnek veriyorum cs go'da ban yersen itemlerini satamıyorsun alamıyorsun itemlerin öylece kalıyor diğer oyunlar içinde geçerli ve bunlar geçmiyor vac ban yiyorsun

yani o bilgisayar üzerinden bir daha steamı kullanamıyorsun diye biliyorum bi şekilde harddiskinin model numarasına yada ekran kartının model numarasına ban atıyorlar heralde.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende duymadım hıc yoktur yani

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam o sadece steame bağlı olmayan oyunlarda oluyor diye biliyorum mesela pubg lite gibi

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
yani o bilgisayar üzerinden bir daha steamı kullanamıyorsun diye biliyorum bi şekilde harddiskinin model numarasına yada ekran kartının model numarasına ban atıyorlar heralde.

hayır kullanabiliyorsun , ben csgo'da ban yedim vac ama gta5 oynayabiliyorum hemde online bir şekilde

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum ilk defa senden duyuyorum donanım banını
kısacası hwid ban yersin ama oda beli programlar dolayısıyla açılıyor en fazla format atarsın yani

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bazı oyunlarda bulunmakta ama en cok hıle acılan csgo da fln yok dıye bılıyorum olsa coktan ben yerdım emın ol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...