Steam Mağaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İyi günler öncelikle. Steamde csgo itemlerini satacaktım fakat ilk csgo çarından vac yediğim için arkadaş yeni hesaba hediye olarak gönderdi yani steamde alışveriş vs yapmadım bu yüzden mağazada item satamıyorum başka sitede itemleri satıp bir şekilde steam e aktarabilir miyim? öyle bir site var mı? Ve son olarak steam de herhangi bir alım yaparsam mı mağazayı kullanabiliyorum yoksa belli bir miktar var mı? Teşekkürler...

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Mağazayı $5 yükleme yaparak kullanabilirsiniz. Ayriyeten sorduğunuz tarzda bir site şuanda bulunmamaktadır.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
CS:GO vac yediysen itemleri kurtarma gibi bir şansın yok ne yazık ki.Diğer oyunların veya Steam arayüzündeki arka plan,cevher vb şeyleri aktarabilirsin.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
30 gün içerisinde steam mağazasından geçerli minimum 5$ ve üzeri bir alım yaptığın taktirde alımının üzerinden 30 gün geçtikten sonra steam topluluk mazağasını kullanabilirsin. Bunun öncesinde steam hesabını yeni oluşturduysan buna ek 7 gün boyunca Steam guard'ın hesapta aktif olması gerekiyor. Daha sonra alımını satımını yapabilirsin. Yalnız VAC yasağıyla karşılan hesaplarda item satışı veya transferi yapılamıyor. Yeni bir hesap açıp ondan işlem yapmak istediğinizi anladığım için bu şekilde yazıyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şöyle tekrar açıklıyım: zaten vacli çarda item yok demek istediğim para yatırmadığım bir steam hesabında nasıl item satabilirim veya başka bir site kullanarak steame para gönderebilir miyim demek istedim...

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Şöyle tekrar açıklıyım: zaten vacli çarda item yok demek istediğim para yatırmadığım bir steam hesabında nasıl item satabilirim veya başka bir site kullanarak steame para gönderebilir miyim demek istedim...

Yukarıda yazdığım aynı şekilde geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...