9 Nis 2019 #1 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostlarım hemen konuya geçiyorum, ben bilgisayarı yeni açtım, steam'e girdim AMA şöyle bir şey oldu Oyun bende yüklü ama steam bunu görmüyor? Çözümünü bilen arkadaşlar var ise acil gerekli. Şimdiden teşekkürler. Oyun Steam Sorunu Oyuna Tıklayınca Böyle Oluyor Sorun çözüldü arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Son düzenleme: 9 Nis 2019
Dostlarım hemen konuya geçiyorum, ben bilgisayarı yeni açtım, steam'e girdim AMA şöyle bir şey oldu Oyun bende yüklü ama steam bunu görmüyor? Çözümünü bilen arkadaşlar var ise acil gerekli. Şimdiden teşekkürler. Oyun Steam Sorunu Oyuna Tıklayınca Böyle Oluyor Sorun çözüldü arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
9 Nis 2019 #2 Gnalynen G Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 13 Ödüller 7 Yaş 28 7 HİZMET YILI E tekrar indir sen de bro sıkıntı mı ınternet
9 Nis 2019 #3 memoryhakan76 M Onaylı Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 112 Tepki puanı 11 Ödüller 3 Yaş 25 7 HİZMET YILI 1 Hafta önce cs de olmustu aynı olay baya bı denedımde son cozum bı daha ındırmekte buldum
9 Nis 2019 #4 Althrain A lincoln Onaylı Üye Katılım 6 Şub 2019 Mesajlar 148 Tepki puanı 26 Ödüller 4 7 HİZMET YILI indirmeye başla depolama alanı ayırınca ekler kütüphaneye dosyalar tamsa.
9 Nis 2019 #5 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Oyun Dosyalarını Doğrulamayı Dene
9 Nis 2019 Yasaklandı #6 CuSuB C Banlı Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 227 Tepki puanı 65 Yaş 25 7 HİZMET YILI Format
9 Nis 2019 Konuyu başlatan #7 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Althrain' Alıntı: indirmeye başla depolama alanı ayırınca ekler kütüphaneye dosyalar tamsa. Genişletmek için tıklayın ... Nasıl yani hocam? Post automatically merged: 9 Nis 2019 mikohackers1' Alıntı: Oyun Dosyalarını Doğrulamayı Dene Genişletmek için tıklayın ... Oyunu yüklemeden doğrulayamıyorum. Post automatically merged: 9 Nis 2019 CuSuB' Alıntı: Format Genişletmek için tıklayın ... Kardeş burada ciddi bir şeyden bahsediyorum , yorum kasıcaksan başka kapıya. Post automatically merged: 9 Nis 2019 Gnalynen' Alıntı: E tekrar indir sen de bro sıkıntı mı ınternet Genişletmek için tıklayın ... İnternet sıkıntılı.
Althrain' Alıntı: indirmeye başla depolama alanı ayırınca ekler kütüphaneye dosyalar tamsa. Genişletmek için tıklayın ... Nasıl yani hocam? Post automatically merged: 9 Nis 2019 mikohackers1' Alıntı: Oyun Dosyalarını Doğrulamayı Dene Genişletmek için tıklayın ... Oyunu yüklemeden doğrulayamıyorum. Post automatically merged: 9 Nis 2019 CuSuB' Alıntı: Format Genişletmek için tıklayın ... Kardeş burada ciddi bir şeyden bahsediyorum , yorum kasıcaksan başka kapıya. Post automatically merged: 9 Nis 2019 Gnalynen' Alıntı: E tekrar indir sen de bro sıkıntı mı ınternet Genişletmek için tıklayın ... İnternet sıkıntılı.
9 Nis 2019 #8 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI İndirmeye başla dosyaları tarıyor oyunla ilgili bir kalıntı var mı diye varsa oradan doğrulayıp girebiliyorsun.
İndirmeye başla dosyaları tarıyor oyunla ilgili bir kalıntı var mı diye varsa oradan doğrulayıp girebiliyorsun.
9 Nis 2019 Konuyu başlatan #9 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Yasso00' Alıntı: İndirmeye başla dosyaları tarıyor oyunla ilgili bir kalıntı var mı diye varsa oradan doğrulayıp girebiliyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Hemen deniyorum.
Yasso00' Alıntı: İndirmeye başla dosyaları tarıyor oyunla ilgili bir kalıntı var mı diye varsa oradan doğrulayıp girebiliyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Hemen deniyorum.
9 Nis 2019 #10 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Uplaydan giriş yap steam algılayabilir.
9 Nis 2019 Konuyu başlatan #11 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Batuhan Çolak' Alıntı: Uplaydan giriş yap steam algılayabilir. Genişletmek için tıklayın ... Denedim hocam sonuç aynı indirmemi istiyor , yine de tavsiyen için teşekkürler. Post automatically merged: 9 Nis 2019 Yasso00' Alıntı: İndirmeye başla dosyaları tarıyor oyunla ilgili bir kalıntı var mı diye varsa oradan doğrulayıp girebiliyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Hocam cidden teşekkürler , oyuna indirip basıp kurduğum yeri seçdim şuan güncelleme yapıyor. Son düzenleme: 9 Nis 2019
Batuhan Çolak' Alıntı: Uplaydan giriş yap steam algılayabilir. Genişletmek için tıklayın ... Denedim hocam sonuç aynı indirmemi istiyor , yine de tavsiyen için teşekkürler. Post automatically merged: 9 Nis 2019 Yasso00' Alıntı: İndirmeye başla dosyaları tarıyor oyunla ilgili bir kalıntı var mı diye varsa oradan doğrulayıp girebiliyorsun. Genişletmek için tıklayın ... Hocam cidden teşekkürler , oyuna indirip basıp kurduğum yeri seçdim şuan güncelleme yapıyor.