Onaylı Üye
Yıllar önce kullandığım bi program vardı. Oyunu açmadan oyunu açıkmış gibi gösterip saat kasıyordu. Bu programların sonradan yasaklandığını falan duymuştum. Şu an bir ban riski falan var mı bu programların?
Büyük ihtimalle öyle çünkü hile açanlar yeni hesaptan açmamak için saat kasar programla o şekil raporlanmazlar böyleceYıllar önce kullandığım bi program vardı. Oyunu açmadan oyunu açıkmış gibi gösterip saat kasıyordu. Bu programların sonradan yasaklandığını falan duymuştum. Şu an bir ban riski falan var mı bu programların?
fark edilirse büyük ihtimalle evet ban yersinYıllar önce kullandığım bi program vardı. Oyunu açmadan oyunu açıkmış gibi gösterip saat kasıyordu. Bu programların sonradan yasaklandığını falan duymuştum. Şu an bir ban riski falan var mı bu programların?
Yıllar önce kullandığım bi program vardı. Oyunu açmadan oyunu açıkmış gibi gösterip saat kasıyordu. Bu programların sonradan yasaklandığını falan duymuştum. Şu an bir ban riski falan var mı bu programların?
Fark etmezlerse yasal fark ederlerse ban sebebi reisYıllar önce kullandığım bi program vardı. Oyunu açmadan oyunu açıkmış gibi gösterip saat kasıyordu. Bu programların sonradan yasaklandığını falan duymuştum. Şu an bir ban riski falan var mı bu programların?
normal şartlarda 3. parti yazılımlar banlatır ama steamın bunun üstüne ne kadar düştüğüne bağlı olarak değişirhayır nerdeyse hiç bir programın ban riski yok ben kart da kasıyorum saat da kasıyorum şuana kadar hiç bir şey olmadı