Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar, steamde puan kasmak için idle master kullanmak istiyorum fakat videodakilerin yaptı her şeyi yapsam bile çalışmıyor resmi web sitesindede baktım olmuyor yardım edecek birisi var mı?
Steam Level ve Steam Puan farklı şeyler. Idle Master Steam Puanı kasmaz Steam Levelini arttırmana yardımcı olur ama tek başına steam leveli kazanmanı sağlamaz. Sahip olduğun oyunları senin yerine oynayarak kart düşürmeni sağlar. Her oyundan belirli sayıda kart düşürebilirsin. Geri kalan kartları satın alıp seti tamamladığında, kartları birleştirip bir rozet kazanırsın. Para vermek istemezsen kazandığın bir oyunun kartlarını satıp diğer kart setlerini tamamlayabilirsin. Bu rozet sana steam exp verir ve steam levelini arttırmış olursun. Steam puanı oyun satın aldığında veya profiline, yorumlarına, incelemelerine veya topluluk konularına diğer kullanıcıların ödül vermesi ile artar.