steam pubg hile son durum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
steam pubg hilede son durum ne güncelleme gelecekmi yada bizdemi problem var birşeymi yapmamız lazım hilede güncelleniyorda yazmıyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Forumda aktif gözüküyor, hatta kullanan birinin ss inde gördüm forumda sıkıntı yok gibi

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kankam çok fazla konu açıyorsun yapma. ayrıca hile güncel değil mi zaten ben sorunsuz çalıştırıyorum ??

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam çok fazla konu açıyorsun yapma. ayrıca hile güncel değil mi zaten ben sorunsuz çalıştırıyorum ??
çok fazla konu açma ? 1 2 konu açtım pubg steam ile ilgili bi sonuca varamadım ki bu seni ne ilgilendirir ? ve hileyi koskoca sitede tek senmi çalıştırabiliyosun kimse çalıştıramazken oda garip sırrı ne söyle bizde yapalım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok fazla konu açma ? 1 2 konu açtım pubg steam ile ilgili bi sonuca varamadım ki bu seni ne ilgilendirir ? ve hileyi koskoca sitede tek senmi çalıştırabiliyosun kimse çalıştıramazken oda garip sırrı ne söyle bizde yapalım
:D aynen valla bende acıyorum ama hiç bişey aktif değil helal olsun aktifleştirene

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
:D aynen valla bende acıyorum ama hiç bişey aktif değil helal olsun aktifleştirene
yani kanka sitede çalışıyor yazıyor falan diyolar ya cok garibime gidiyor kullandığım hile birgün bozuluyor ve herkez diyor bozuldu acılmıyor birileride diyorki hile çalışıyor :D efsane birşey ya

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
güncelleme bekliyoruz kanka yarına falan düzelir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaslar hıle kullanmak daha nasıp olmadı ıns bende sızler gıbı hıle kullanırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yarın hallolucak kanka.

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
abi uydurup falan durmayın nasıl calistiriyorsunuz son güncellemeden sonra hileye güncelleme gerekiyor ve daha gelmedi sanırım..

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ami works correctly :)

1588204607315.png

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sitede çalışıyor gözüküyor

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beni ilgilendirmez de yasak diye biliyorum boş konu açmak. senin için söyledim yani aynı şey hakkında 7 8 tane konu açmışsın ana sayfada hep senin adın vardı.. ayrıca dün çalıştırdığımda aktif ettim hileyi arayüz de geldi bugün denemedim ama..

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beni ilgilendirmez de yasak diye biliyorum boş konu açmak. senin için söyledim yani aynı şey hakkında 7 8 tane konu açmışsın ana sayfada hep senin adın vardı.. ayrıca dün çalıştırdığımda aktif ettim hileyi arayüz de geldi bugün denemedim ama..
hile dün çalışmıyordu ve açtığım konu boş değildi 2 kere hile suan calısıyormu diye açtım diğerleri yardım amaçlıydı boş konu açmak değil bu açıklaması yapılmış bi konuyu açmak gereksiz şimdide güncelleniyor yani kafana göre yorum yapma kardeşim calısıyor diyede yararsız boş yorum yapmıssın o yasak bence :) neyse konu kilit zaten

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arayüz geldi diye hile çalıştığını falan mı zannediyorsun buradaki herkesin arayüzü açıldı. önemli olan hiçbir fonksiyonunun çalışmamasıydı. boş konu açıyorsun diye adamı suçlayacağına boş yorum yapmayı bırakmaya ne dersin ? İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...