Steam PUBG Razer makro önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hazır elinde dosya olarak varsa ve verirse çok makbule geçer. SLR, mini tarzı silahlar için istiyorum makroyu yoksa çok artısı yok gözümde. Sekmeme falan değil istediğim olay.

Moderatörün son düzenlenenleri:
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bol keseden sallamışlar , mouse firmasının kendi yazılımı (hangisi olursa olsun)kesinlikle banlatmıyor steam pubg 'de.

senin konuya gelince madem recoil macro istemiyorsun , çok rahat kendin yapabilirsin , recoildeki gibi 50-100 satır kod yazmana gerek yok , 5-10 satırda istediğin ateş hızlarında yapabilirsin.

Bu arada sekmeme istemiyorum diyorsun peki macronun ne yapmasını istiyorsun ?
'' SLR, Mini tarzı silahlar için istiyorum '' seri sıkmasını istiyorum tarasın bildiğin... yapmayı da bilmiyorum yardımcı olur musun? recoil suan elimde var zaten birde bir sorum var TabFire ne işe yarıyor? böyle bir seçenek var ama nasıl kullanıldığını çözemedim:D

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
'' SLR, Mini tarzı silahlar için istiyorum '' seri sıkmasını istiyorum tarasın bildiğin... yapmayı da bilmiyorum yardımcı olur musun? recoil suan elimde var zaten birde bir sorum var TabFire ne işe yarıyor? böyle bir seçenek var ama nasıl kullanıldığını çözemedim:D
Recoil dediğin sekmeme ise ban yiyebilirsin hocam haberin olsun.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
iyi güzel istiyorsun da recoil olmadan deli gibi cross havaya kalkar , heleki slr da . Senin aradığın mini ve slr için recoil macro sanırım , razer için olanı bende yok maalesef.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Pubg'ye mi geçiş yapıyorsun 😄
Şöyle bi konu buldum belki yardımı dokunur.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
iyi güzel istiyorsun da recoil olmadan deli gibi cross havaya kalkar , heleki slr da . Senin aradığın mini ve slr için recoil macro sanırım , razer için olanı bende yok maalesef.
recoil var knk sadece makro lazım seri sıkan

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
merhabalar biraz hortlatmış oldum ama recoil olanı gönderme şansın var mı ? profilin kapalıydı dm atamadım.
Merhaba\ PUBG oynamiyorum artik bu yzden hiv bir kalintisi pc de kalmadi malesef recoil dedigime de bakma aslinda ise yaramaz bir seydi

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
cok bellı edersen ban yersın makro bıle olsa yıne de kullanma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...