Hazır elinde dosya olarak varsa ve verirse çok makbule geçer. SLR, mini tarzı silahlar için istiyorum makroyu yoksa çok artısı yok gözümde. Sekmeme falan değil istediğim olay.
Bol keseden sallamışlar , mouse firmasının kendi yazılımı (hangisi olursa olsun)kesinlikle banlatmıyor steam pubg 'de.
senin konuya gelince madem recoil macro istemiyorsun , çok rahat kendin yapabilirsin , recoildeki gibi 50-100 satır kod yazmana gerek yok , 5-10 satırda istediğin ateş hızlarında yapabilirsin.
Bu arada sekmeme istemiyorum diyorsun peki macronun ne yapmasını istiyorsun ?
'' SLR, Mini tarzı silahlar için istiyorum '' seri sıkmasını istiyorum tarasın bildiğin... yapmayı da bilmiyorum yardımcı olur musun? recoil suan elimde var zaten birde bir sorum var TabFire ne işe yarıyor? böyle bir seçenek var ama nasıl kullanıldığını çözemedim
'' SLR, Mini tarzı silahlar için istiyorum '' seri sıkmasını istiyorum tarasın bildiğin... yapmayı da bilmiyorum yardımcı olur musun? recoil suan elimde var zaten birde bir sorum var TabFire ne işe yarıyor? böyle bir seçenek var ama nasıl kullanıldığını çözemedim
iyi güzel istiyorsun da recoil olmadan deli gibi cross havaya kalkar , heleki slr da . Senin aradığın mini ve slr için recoil macro sanırım , razer için olanı bende yok maalesef.
iyi güzel istiyorsun da recoil olmadan deli gibi cross havaya kalkar , heleki slr da . Senin aradığın mini ve slr için recoil macro sanırım , razer için olanı bende yok maalesef.